2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بزا قشنگ بت بگم ی سکانسی بین امیر و سعید شکل میگیره ک امیر میره خونه قبلیش تابلویی ک شیرین بهش ...

بنظرم سعید شیرین دوست داشت 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

سعید گااااو شیرینو دوست داشته؟

ای خاکبرسرت سعید 

نادر هم خوشم ازش نمیومد 

حیف مریم نبود والا :/!!

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

میدونین چرا پاکروان نه پست میزاره نه استوری نه لایک میکنه؟ 

س.ا.ت.ر.ا یه سکانس هایی از سعید رو حذف کرده و خیلی سانسور داشتیم قسمت های اخیر برای همین تینا جون باهامون قهره 

بعد هم قرار بود سناریو جوری باشه که سعید عاشق مریم بشه ولی اون قسمتی که امیر گفت نفرینت میکنم عاشق بشی بعد از اون سناریو رو عوض کردن که عاشق شدن س.ا.و.ا‌ک رو نشون ندن و به کلی ریدن به سریال و کلی سکانس از سعید رو حذف کردن و چون س.ا.و.ا.ک بود نمیتونست پایان خوشی داشته باشه و ازش شمر ساختن

بنظرم سعید شیرین دوست داشت

ب نظرم نداشت هیچ سکانس عاشقانه ای بینشون رد و بدل نشد اصن فک نکنم سناریو اینجوری باشه مگ مثلث عشقیه. فقط میخواس امیر بهش نرسه چون مقامش تو سرکار اومد پایین

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

میدونین چرا پاکروان نه پست میزاره نه استوری نه لایک میکنه؟ س.ا.ت.ر.ا یه سکانس هایی از سعید رو حذف کر ...

اهههههههههههههههههههه چرا اخهههههههههههههه ای کاش سعید و مریم بهم میرسیدننننننننن

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

سعید گااااو شیرینو دوست داشته؟ای خاکبرسرت سعید نادر هم خوشم ازش نمیومد حیف مریم نبود والا :/!!

سعيد عاشق شیرین نبود

بابا مرد هر چه قدر رفیق باشه به جا غیرتش میزنه بالا

به امیر گفت بیارش خونه لباساش رو داد بپوشه امیر بره دلبری

هی راه جور میکرد

شما قطب شمال رو هم ببیند پسره عاشق

عشق دوستش بود آخر به رفیقش خیانت کرد

سعید امیر هر گوهی میزد هیچوقت به

شیرین نزدیک نشد

یه بار غیرتی چیزی نشون نداد

حرف سعید بیشتر برای تحقیر امیر بود

و سعید انگار میخواست امیر بکشتش

یه جوری چون خودش نتونست خودش رو

خلاص کنه هی میرفت رو مخش

حتی در مورد امید هم زیاد اغراق کرد

ب نظرم نداشت هیچ سکانس عاشقانه ای بینشون رد و بدل نشد اصن فک نکنم سناریو اینجوری باشه مگ مثلث عشقیه. ...

یک بار سعید و امیر رفته بودن جیگر بخورن سعید اونجا به امیر گفت از شیرین خوشم اومده 

❤️