2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درووووووغ چه مسخرهحالا این شیرین چی بود اتقدم خاطرخواه داشت😂

همه چی تقصیر شیرینه 😂

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

وااااای سعید هم مرد؟ نگوووووو نمیخوااام

ببین بزا قشنگ بت بگم ی سکانسی بین امیر و سعید شکل میگیره ک امیر میره خونه قبلیش تابلویی ک شیرین بهش داده بود و وسایلشو بگیره سعید هم میاد حالا دیالوگی ک بینشون شکل میگیره اینطوری بود ک سعید اسلحه میگیره به سمت امیر و باهاش حرف میزنه و میگه من تو نامه برا شیرین نوشتم ک اعلامیه ها کار تو بود مرگ فامیلشون تقصیر تو بود امیر هم گف اون خودش خودکشی و کرد و اینا بعد گف

بهش میگم تو بهم گفتی با ماشین بزنم به جمشید نجات( در صورتی که خوده سعید زد و میخواس بندازه گردن امیر) و گف به شیرین میگم من دوسش داشتم و فلان و( سعید به امیر گف من به شیرین میگم ک این من بودم ک دوس داشتم نه تو).. کلا قصدش این بود شیرین از امیر متنفر شه چون کلا اولویت سعید فقط کارش بود و چون پدر سعید و بقیه فهمیدن ساواکیه و میگف تقصیر امیره واس همین میخواس تلافی کنه.خلاصه.. سعید شیرین رو دوست نداشت طبق دریافت های من. کلا یکم دارک تموم شد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

سپیده چی شد وای حالم ازش بهم میخورد دختره رو مخغلط کردی رویابافی کردی با پسری که دوست ندارهبرای دوس ...

برگشت پیش پدر و مادرش

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم