2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درووووووغ چه مسخرهحالا این شیرین چی بود اتقدم خاطرخواه داشت😂

همه چی تقصیر شیرینه 😂

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

وااااای سعید هم مرد؟ نگوووووو نمیخوااام

ببین بزا قشنگ بت بگم ی سکانسی بین امیر و سعید شکل میگیره ک امیر میره خونه قبلیش تابلویی ک شیرین بهش داده بود و وسایلشو بگیره سعید هم میاد حالا دیالوگی ک بینشون شکل میگیره اینطوری بود ک سعید اسلحه میگیره به سمت امیر و باهاش حرف میزنه و میگه من تو نامه برا شیرین نوشتم ک اعلامیه ها کار تو بود مرگ فامیلشون تقصیر تو بود امیر هم گف اون خودش خودکشی و کرد و اینا بعد گف

بهش میگم تو بهم گفتی با ماشین بزنم به جمشید نجات( در صورتی که خوده سعید زد و میخواس بندازه گردن امیر) و گف به شیرین میگم من دوسش داشتم و فلان و( سعید به امیر گف من به شیرین میگم ک این من بودم ک دوس داشتم نه تو).. کلا قصدش این بود شیرین از امیر متنفر شه چون کلا اولویت سعید فقط کارش بود و چون پدر سعید و بقیه فهمیدن ساواکیه و میگف تقصیر امیره واس همین میخواس تلافی کنه.خلاصه.. سعید شیرین رو دوست نداشت طبق دریافت های من. کلا یکم دارک تموم شد

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

سپیده چی شد وای حالم ازش بهم میخورد دختره رو مخغلط کردی رویابافی کردی با پسری که دوست ندارهبرای دوس ...

برگشت پیش پدر و مادرش

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم