2777
2789
سعید گااااو شیرینو دوست داشته؟ای خاکبرسرت سعید نادر هم خوشم ازش نمیومد حیف مریم نبود والا :/!!

نادر ک رسما خیانت کرد مریم فک کرد میره کارخانه داییش کار میکنه ولی فقط میخواست داییش کارخانه اش تعطیل شه

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعيد عاشق شیرین نبودبابا مرد هر چه قدر رفیق باشه به جا غیرتش میزنه بالابه امیر گفت بیارش خونه لباساش ...

دقت کردین مریم گفت حوری چه ربطی به سعید داره؟ من احساس میکنم اینا همدیگه رو دیده بودن حالا یا سانسور شده یا از سناریو به کلی حذف شده ولی یجوری بود انگاری مریم سعید و می‌شناخت

واییی خداا بکش منووو

راستیییی یه سکانس قبلا لو رفته بود که داشتن سعید رو دفن میکردن یواشکی

از کجا میبینی اینارو

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

دقت کردین مریم گفت حوری چه ربطی به سعید داره؟ من احساس میکنم اینا همدیگه رو دیده بودن حالا یا سانسور ...

اره اخه مریم ک از سعید شناختی نداشت یعنی من یادم نیست چون هما هم فک نکنم قضیه پدرشو و سعید اینا رو گفته باشه بهش

ارهههعععع دوتا سریال هم پارتنر بودنننن

اره دیدم سکانساشو ولی ندیدم اسمشون چیه ؟

یک بار سعید و امیر رفته بودن جیگر بخورن سعید اونجا به امیر گفت از شیرین خوشم اومده

من یادم نیس

ببین بزا قشنگ بت بگم ی سکانسی بین امیر و سعید شکل میگیره ک امیر میره خونه قبلیش تابلویی ک شیرین بهش ...

مرسی چقدر قشنگ توضیح دادی دمت گرم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
نادر ک رسما خیانت کرد مریم فک کرد میره کارخانه داییش کار میکنه ولی فقط میخواست داییش کارخانه اش تعطی ...

نهههه مریم میدونست میخواد اعتراض و اینا راه بندازه 

خودش بهش گفت زیاد اذیتش نکنیا

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

سعيد عاشق شیرین نبودبابا مرد هر چه قدر رفیق باشه به جا غیرتش میزنه بالابه امیر گفت بیارش خونه لباساش ...

الان که فکر میکنم میبینم اره🥲💔

مرسی از وقتی که گذاشتی خوشگلم

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙