2777
2789

خودتو بدار جای اون 

فرض کن زشتی و کسی هم اونقدر دوستت نداره 

بعد یکی کنارته که خوشگل و دوست داشتنیه 

احتمالا کسی که ضعف داره سعی میکنه رغیبو تخریب کنه و خودشو قوی نشون بده 

خودشم میدونه ازش سر تری 

می‌خواد تو نفهمی که ازش سر تری رهاش نکنی 

بهش بفهمون رییس کیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بدار جای اون فرض کن زشتی و کسی هم اونقدر دوستت نداره بعد یکی کنارته که خوشگل و دوست داشتنیه اح ...

یه موجود کاملاً ناشناخته اس 

اتفاقاً خیلی اعتقاد بنفس قوی داره از همه خودش رو برتر میبینه 

خیلی گستاخانه برخورد داره 

با اینکه ظاهر معقولی دارم ولی همیشه ایراد میگیره 

متاسفانه خیلی هیزی میکنه 

۲۰سال؟فکر میکنم الان دیگه یاد گرفتی و پذیرفتی که تنها زندگی کنی برای تغییرش دیر اقدام کردی ولی بازم ...

دیر اقدام نکردم 

تو دوران نامزدی موضوع طلاق رو پیش کشیدم 

خودش پذیرفت ولی وقتی تو یه فرهنگ غلطی زندگی کنی 

عمرت حروم میشه 

این مرد برای متأهلی ساخته نشده 

خودش رو یه مجرد ۱۸ساله فرض میکنه که فقط به ظاهرش میرسه 

والا نمیشه زیاد بهتون راهنمایی داد چون اطلاعاتمون به اون حد نیست و در جریان زندگی شما نیستیم ولی بالا یه گوشه از حرفهایی که بین تون رد وبدل شده نظرمو جلب کرد شوهرتون گفته یه مرد سه تا ازدواج ناموفق داشته و اذیت شده شما در جواب گفتی چه اذیتی اون عشق و حال کرده . به نظرتون این جواب باعث ادامه ی گفتگو میشه ؟

راستش اگه اشتباه نکنم زندگی شما شبیه زندگی یکی از اطرافیان من هست اگه درست حدس زده باشم . کل دوران زندگیشون به این گذشته که کی از کی سرتره؟!

کی تو زندگی حیف شده کی ضرر کرده کی نفع برده و از این کل کل ها که بین بعضی  زن و شوهرها هست .

این مسائل و این طرز فکر باعث میشه زن و شوهر از هم فاصله بگیرن نتونن کنار هم و یک دل باشن . همیشه با هم در رقابتن .

شما باید هر دوتون طرز فکرتون رو عوض کنین تا زندگی تون درست بشه

والا نمیشه زیاد بهتون راهنمایی داد چون اطلاعاتمون به اون حد نیست و در جریان زندگی شما نیستیم ولی بال ...

نه عزیز درست متنو نخوندید 

دوست ایشون گفته بوده خواهر زادم تو زندگی خیلی زجر کشیده و پشت سر بدشانسی آورده شوهر من در جواب گفته چه بدشانسی سه تا زن عوض کرده 

در ضمن من مخالف همچنین طرز فکری هستم که بخوام کل کل کنم  یا بخوام منت بزارم اصلا حوصله همچنین رفتاری رو ندارم 

من از ایشون چیز زیادی نمیخوام فقط اینکه بچه ها تو آرامش باشن ولی ایشون همکاری نمیکنن و تو رویاهاش سیر میکنه 

و تمام مسئولیت های زندگی بر عهده منه