2777
2789

مامان بابام بحث کردن

بابام تو تصمیم گیری ها یکم دیر نتیجه می گیره👀

مامانم سر اینکه بچه ها کدوم مدرسه برن با بابام حرف میزد که بابام گفت حالا صبر کن

مامان گفت خب دیر تصمیم می گیری آخرش من به زحمت میفتم و تنهایی بچه ها ثبت نام می کنم.🙄

بابام هم یکم عصبانی شد گفت مگه همه کار ها بر عهده منه؟! خب تو هم باید کار کنی 

مامانم گفت خب تو فقط اداره رو میری و بقیه کارها بر عهده منه😑

البته مامان من خیلی کار می کنه صبح تا شب سرپاست حالا به جز اون خواب ظهر

بابام بعد اداره(که البته کار اداره هم سخته)بعدش ظهر که میاد خونه بعدش کلا استراحت میکنه

حالا نظرتون؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها فکر میکنن انجام کارهای خارج از خونه کافیه

همون۸ ساعت اداره

ولی شغل خانه داری ۲۴ ساعته است

البته در کل نظر ما مهم نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

مامانت داره زیاد کار می‌کنه، باباتم تحت فشاره. فقط چون سبک کاری‌شون فرق داره، بعضی وقتا طرف مقابل رو خوب درک نمی‌کنن. هیچ‌کدوم مقصر صددرصد نیست. اگه کمی هر دو شنیده بشن، هم‌دلی برمی‌گرده

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

بعضی مردا فک میکنن همینکه ک سرکار میرن از بقیه مسئولیت های زندگی خلاص میشن 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

میزان رای خانمهاست  تمام 

البته آقایون نسبت به خانمها ریلکس ترن ولی این به معنی کم کاری شون نیست فقط زیادی بیخیال و عجله ای ندارن ، اگه قلق شون دستمون بیاد خیلی ام همراهن فقط راه داره و سیاست 

مامانت هنوز لم بابات دستش نیومده فقط همین !