2777
2789
عنوان

مادرشوهرم سرش همش تو زندگی ماست

497 بازدید | 13 پست

من به دلایلی مجبورم با خانواده شوهرم مدتی زندگی کنم مادرشوهرم از اول راضی نبود همسرم با من ازدواج کنه و تا الان هم ناراضیه خیلی اذیت میکنه همش ایراد میگیره بیس چهاری سرش تو باسن ماست لباس شوهرم غذای شوهرم همه چی باید دست اون باشه تو همه چی ما میخواد نظر بده و دخالت کنه از اول عقدم تا الان که دارم باهاشون زندگی میکنم جنگای زیادی رو باهاش داشتم و اینکه وقتی مقصرش میکنی جلو شوهر و پسرش شروع میکنه به خودزنی و قسم خوردن جیغ داد و گریه که من منظوری ندارم تقصیر عروسمه به شوهرم میگ زنت ماره شوهرم از من پشتیبانی میکنه اما کاراش خیلی رو مخمه خانواده خودم و شوهرم بهم گفتن که فقط سکوت در پیش بگیر جوابشو نده راه حل شما چیه خیلی کولیه خیلیییی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باهم تو یه خونه زندگی میکنیم

فعلا مجبوری صبر کنی و سر به سرش نذاری...

این جور زندگی کردن هرچقدر برای تو سخته، برای اونم سخته!!! 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

اصلا نباید قیول میکردی با مادرشوهری که میدونی مخالف ازدواجت بوده و چشم دیدنتو نداره تو یه خونه باشی

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

چون خونه ی اونه باید یه مدت کوتاه بیایی ، ولش کن جوابشونده

جوابش ندی بدتر میکنه الان با هزارتا تهدید یکم از من کشیده بیرون ولی باز زهر میریزه خوده پدرشوهرم بهش گفت ادم نشدی میفرستمت بری خونه آقات

بهترین راه اینه هرچه سریعتر خونتو جدا کنی

جدا میکنم ولی فعلا مجبورم باهاش زندگی کنم تو فک کن از هر روشی استفاده میکنه صمیمیتمون خراب کنه نشستم با شوهرم تو اتاق خودم فیلم میبینم چای قهوه ای چیزی میخورم به یه بهونه میاد خلوتمون بهم بزنه خیلی حسود و عقده ایه

جدا میکنم ولی فعلا مجبورم باهاش زندگی کنم تو فک کن از هر روشی استفاده میکنه صمیمیتمون خراب کنه نشستم ...

اخ اخ ببین بهترین راه اینه که نزاری به هدفش برسه...هرجوری شد تو هوای شوهرتو داشته باش و بهش زیاد غر نزن و محبتتو به شوهرت بیشتر کن که اون همیشه پشتت بمونه

دچار🌿
واس چی براش سخته اون که تو خونه خودش منم که اذیتم

تا حالا به این فکر کردی که قبل از این ماجرا ها، داشته با آرامش تو خونه خودش زندگی میکرده؟؟؟؟؟

شرایط جفتتون سخته

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.