2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

ولی خب شکر گذاری صرفا به زبون یا دعا اینا نیست

طرفا باید قلبت راضی باشه از اعماق و شکر گذار باشه

با اینکه خیلی اعتقادی به اسلام ندارم ولی هم نتیجه شکر گذاری دیدم و هم نتیجه یه نیروی برتر که اگر باهاش دوست باشی باهات دوسته حالا یک سری ها میگن خدا یکی میگه کائنات ولی‌خب قطعا وجود داره

من یه بار امتحان کردم شد 

فامیلمونم امتحان کرد واس اونم جواب داد 

مثلاً یه چیزیو میخوای که هنوز نداریش 

باید بنویسی خدایا شکرت که من فلان چیزو دارم خدایا شکرت که به فلان کس رسیدم یا.... هر چیزی 

با حس خوب و باور قلبی باید بنویسی 

من یه بار امتحان کردم شد فامیلمونم امتحان کرد واس اونم جواب داد مثلاً یه چیزیو میخوای که هنوز نداریش ...

درسته ازتون خیلی ممنونم اخه میگن برا ادمای دیگه جواب نمیده نمیشه برای ادمای دیگه ازش استفاده کنی که کسی بهت علاقه مند شه ؟ 

درسته ازتون خیلی ممنونم اخه میگن برا ادمای دیگه جواب نمیده نمیشه برای ادمای دیگه ازش استفاده کنی که ...

میشه طرز نوشتنتم مهمه جوری بنویس که انگار واقعا تو زمان حال اتفاق افتاده و بابتش شاکری 

با چند بار نوشتنم فک نکن سریع نتیجه میده شاید زمان ببره اما باور کنی جواب میده 

من نمیتونم دیتیشن کنم کلا روحم جنگی و ناارومه ه همش راه میرم نمیتونم یه جا بشینم

از کم کم شروع کن از چند دقیقه تا به بالا کم کم ذهنت تقویت میشه 

بینهایت کمک کننده هست

توی‌ رفتار توی ارامش توی‌ کنترل خشم توب انگیزه 

واقعا از ورزش واجب تر مدیتیشن هست