2777
2789
عنوان

این از من خوشش میاد ایا

174 بازدید | 15 پست

من از یه پسری خوشم میومد توی اینستا همو فالو داشتیم

دختری توی پیجش زیاد نیست نمیگم اصلا نیست اما کمه پیج منم یه پیج کاریه خیلی محل نمیداد بهم گاهی استوریمو لایک میکرد یکی دوبار منم نمیتونستم استوریاشو ریپ بزنم چون ریپلایاشو بسه بود و فقط میشد لایک کنم 

منم کلا بیخیال شدم نمیدونستم ان فالوم کرده چند روز پیش دیدم باز فالو کرد یه استوری گذاشتم و ریپلای کرد و ثبت سفارش کرد و گفت یا جای پول براتون کیک و اینا میپزم توی کار کیک و شیرینی اخه و گفت میارم یا اینکه مبلغشو پرداخت میکنم هرجور که خودتون دوست دارین و هر جا خواستین بگین بیام سفارشمو تحویل بگیرم منم قبول کردم و دیدم منو گذاشته کلوز فرندش و استوریمو امروز دید بعد یه ساعت بعد دوباره اومد دید لایکش کرد 

حالا نمیدونم خوشش اومده ازم یا چی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حب من ی مردم و با روحیات مرد ها آشنا هستماینکه کارش رو به شما توضیح داده و میخاد سفارش رو حضوری بیار ...

نه از من سفارش گرفت گفتم پس یه جا بیاین سفارشتونو تحویل بگیرین گفت باشه هر جا گفتین میام میگیرم 

اگرم خواستین من جای پول میتونم کیک و اینا براتون درست کنم یا اینکه مبلغشو بدم هر جور راحتین 

حب من ی مردم و با روحیات مرد ها آشنا هستماینکه کارش رو به شما توضیح داده و میخاد سفارش رو حضوری بیار ...

یه چیز هنری سفارش داد