2777
2789

یعنی چی؟مثلا گفت بیرون نرو بگم چشم بعد برم بیرون؟خب اینجوری ک دوباره بحث میشه من گفتم نرو گفتی چشم بعد رفتی

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

من دقیقا همینجوری هستم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بعدش بحث نمیکنه؟

اگه بفهمه بحث میکنه 

اما نمیزارم بفهمه 

بهم میگه میری بیرون آرایش نکن من میگم باشه اما میکنم میگه فلان جا نرو میرم اما نمیزارم بفهمه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اینطوری نمیشهباید یه حد وسطی باشهحرف زدن و به توافق و تفاهم رسیدن

بیشتر سیاست هایی ک خوندم داخل زندگی مشترک این مورد وجود داره و اصلا موفق نشدم که بدونم دقیقا یعنی چطوری منظور چیه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ن دیگ مثلا میگ‌نرو بگو چشم بعد یه ساعت یه شربتی چیزی بیاربگو عزیزم من خیلی ب نظرت احترام میزارم ولی واقعا نیازدارم برم بیرون ولی زودبرمیگردم وفللن بعد میگ باشه عزیزم برو اگ دیدی بازم گفت ن اون لیاقت نداره دیگ جنبشم پایینه دیگ کارخودتوبکن

اگه بفهمه بحث میکنه اما نمیزارم بفهمه بهم میگه میری بیرون آرایش نکن من میگم باشه اما میکنم میگه فلان ...

اها

ن دیگ مثلا میگ‌نرو بگو چشم بعد یه ساعت یه شربتی چیزی بیاربگو عزیزم من خیلی ب نظرت احترام میزارم ولی ...

فقط اخرش ک لیاقت نداره😂مرسی عزیزم

اصلا علت اینکه میگه نرو‌چیه

این یه مثال بود عزیزم نوشته بود که درمورد یه چیزی اختلاف نظر دارین به همسرتون بگین چشم بعد کارخودتون انجام بدین

یعنی این که وقتی بهت میگن کاری رو نکن، بگینی چشم، ولی در عین حال کار خودتو انجام بدی. یعنی یه جورایی از گفتن "نه" مستقیم اجتناب کنی، ولی تو عمل کار خودتو بکنی. ولی خب، ممکنه نتیجه‌اش این بشه که بعداً بحث پیش بیاد، چون طرف مقابل فکر میکنه داری حرفش رو گوش میدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!