2777
2789
عنوان

بلاتکلیفم

92 بازدید | 18 پست

سلام. ما ۹ ساله ازدواج کردیم. تو ابن ۹ سال یبار نشده شوهرم بیاد بقلم کنه حرفای قشنگ بزنه. عوضش همیشه دعوا بوده تا اینکه من دو ساله بیخیال شدم و باهاش به خاطر آرامش بچه ها آروم شدم. پارسال فهمیدم دوست دختر ۱۵ سال پیششون تو اینستا پیدا کرده باهاش چت میکنه. دعوا کردیم. اومد نشست جلوم گفت ببین من کمبود دارم تو زندگیم من عاشق اونم و عشق اون از ذهنم نمیره بزار باهاش حرف بزنم تا آروم شم. گذشت دعوا مکافات من دوباره بیخیال شدم. ولی بی احترامی هاش تو جمع به من و تو خونه منو دوباره یاد اون مورد انداخته و از ذهنم نمیره. اصلا موندم چرا باهاش زندگی کنم؟ الان دو روزه باهاش حرف نمیزنم و اونم براش مهم نیست. اصلا بهم نگاه هم نمیکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت...متاسفم واقعا

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

چرا خیانت شو گذشت خالی بدون هیچ اقدام قضایی بخشیدی؟ هرکسی خیانت بدون اقدامی بخشیده بارها تکرارش دیده کم کم  افکارش رفته برای تلافی خیانت هاش و برای خودش یک غداب واقعی درست کرده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

این دوتا بچه رو چیکار کنم؟ که عین جی وابسته آن به پدرشون

باید بخاطر همین بچها ی کاری کنی این بچه روان سالم میخواد ن هی دعوا بچه محبت از رابطه شما و همسرش یاد میگیره ارامش عاطفی از شما یادمیگیره تا میتونی برا خودت طلا جمع کن خدایی نکرده اون خانم عقد کرد میخوای چیکار کنی هوشیار باش هر ماه سکه چند سوت بخر پنهان کن 

چرا خیانت شو گذشت خالی بدون هیچ اقدام قضایی بخشیدی؟ هرکسی خیانت بدون اقدامی بخشیده بارها تکرارش دیده ...

چه اقدامی؟ اومده بهم میگه دوستت ندارم. هزار بار تا حالا گفتم جدا شیم گفته برو