2777
2789
عنوان

عمیقا دلم یک همراه و همدم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 72 پست
خب خیلی سختت میشه کهنیازهای عاطفی و ..‌ چجوری براورده میکنیهمه چی ک شان نیست

شان و اعتبارم و البته دستور خداوند برام از همه چیز بالاتره.

تحمل میکنم چاره چیه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوبه حال تایپ نداشتی! ولی این همه نوشتیبیشتر این بنده خدا رو سوال جواب کردی😐

آخی حس میکنم از اون آدمایی هستی که دائم سرت تو کار بقیه هست و اطرافیانت ازت گریزان هستن چون دائم در حال فضولی زندگی بقیه و تیکه انداختن و نیش زدن با زبونت هستی 🤭داریم ماهم از اطرافیان و بستگان این طور  آدمایی رو که همه ی آشناهاشون سعی در ترک صله ی رحم با این فرد رو دارن دیگه خواهشا تو مجازی بیخیال این رفتارت شو  

آخی حس میکنم از اون آدمایی هستی که دائم سرت تو کار بقیه هست و اطرافیانت ازت گریزان هستن چون دائم در ...

آخی حس میکنم از اون آدمایی هستی که دائم با سوال و جواب تو زندگی دیگران کنجکاوی می‌کنی اصلا کسی دورت مونده؟ 

اطرافیان و بستگانت بسیار آدم های داغونی هستن🥲 پس این رفتار شما به همون ها رفته👌

اونا شاید دیگه نتونن لول شخصیتی شوم بالاتر ببرن اما شما بیا حداقل تو مجازی سطح فرهنگیت رو بالاتر ببر 

شاید رو بستگانت هم اثر گذاشتی😉

سلام عزیزم.متاسفم که چنین تجربه‌ای رو داری از سر میگذرونی.من سالهاست جدا شدم ولی حالم خوب نیست حقیقت ...

عزیزم هر وقت هر تاپیکی دیدمت بهت گفتم که چقدر حس خوبی دورادور ازت میگیرم 

نبینم غمت رو🩷

امیدوارم خدا آرامش بی انتها بهت بده 

حالا اون ارامشه تو هرچی که هست 

بنظرم سخته بقیه بخوان متوجه بشن که چی میگی 

و همون‌طور که دیدی راهکارهایی که داده شد به دل تو ننشست چون در گفتن راحته و طرف مقابل فکر می‌کنه به همون راحتی که داره راهکار میده مسأله حل میشه اما کسی که تو اون شرایط هست فقط متوجه میشه ابعاد  مسأله چقدر می‌تونه عمیق باشه 

یه چیزی بهت بگم

تابحال خیلی ها گفتن و بهش رسیدن 

آدما در هر شرایطی حس تنهایی رو دارن 

هیچ وقت کامل از بین نمیره 

چون در نهایت آمال و هدف اصلی آدما اینجا نیست 

فقط سرگرمیم 

هیچ همراه و همدل کاملی برای انسان ها وجود نداره 

برای همینه که حتی از کسی که فکر میکنیم این دیگه همراه واااقعی هست هم بازم سر یه حرف یا رفتار دلگیر میشیم 

میخواد یه دوست باشه یا خواهرمون یا همسر 

عزیزم هر وقت هر تاپیکی دیدمت بهت گفتم که چقدر حس خوبی دورادور ازت میگیرم نبینم غمت رو🩷امیدوارم خدا ...

سلام.آی گفتی :"فقط کسی که تو اون شرایط هست فقط متوجه میشه ابعاد  مسأله چقدر می‌تونه عمیق باشه"

دقیقاااااا ابعاد مساله خیلییییییی عمیق‌تر از چیزیه که برخی میگن یا پیشنهاد میدن

هزاااار نکته‌ی باریکتر ز مو اینجاست.

و بله در مورد تنهایی حقیقی درست گفتی...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم هر وقت هر تاپیکی دیدمت بهت گفتم که چقدر حس خوبی دورادور ازت میگیرم نبینم غمت رو🩷امیدوارم خدا ...

از محبت خالصانه و دعاهای قشنگ و اظهار محبتت ممنونم.

آخی حس میکنم از اون آدمایی هستی که دائم با سوال و جواب تو زندگی دیگران کنجکاوی می‌کنی اصلا کسی دورت ...

شما از لول شخصیتی حرف نزن 🤭کسی از شما سوال  پرسیده یا تو تاپیک شما اومده نظر داده 

رفتار خودتو نگاه کن ببین چقدر فضولی و عقده ای که اصلا برات فرقی نداره تو تاپیک بقیه سرک میکشی و از اون تراوش های سمیت گرده افشانی میکنی رو بقیه ی آدم ها کسی دور و بر آدم نباشه خیلی بهتره تا افراد مریض و سمی مثل شما باشه بیچاره به خانواده ات سرت رو بکش بیرون از ….ما 🙏🏻ریپلای نزن لطفا وگرنه جوابت با خدا 

آخی حس میکنم از اون آدمایی هستی که دائم با سوال و جواب تو زندگی دیگران کنجکاوی می‌کنی اصلا کسی دورت ...

در ضمن داغون تویی فعلا 

اطرافیان و بستگان من این شعور رو دارن که به چیزی بهشون ربط نداره نظرندن و دخالت بیجا نکنن تو توی مجازی اینی وای به حال نزدیکان و اطرافیانت حتما همه ترکت کردن حالا میای تو مجازی و به بقیه هم تو مجازی میخوای عقده هاتو خالی کنی 

چطور کیس خوب سرراهت قرار نگرفته شرایطتت که خوبه

محجبه بودن. این دوره و زمونه کسی چادری سفت و سخت هر چند شیک و بروز، نمیخواد!

و سن‌ام

محجبه بودن. این دوره و زمونه کسی چادری سفت و سخت هر چند شیک و بروز، نمیخواد!و سن‌ام

اتفاقا خیلیا که خودشون مذهبین دختر مذهبی دوست دارن خودم پسر محجوب با خدا میپسندم ولی تو این دوره پیدا نمیشه