2777
2789
عنوان

عمیقا دلم یک همراه و همدم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 72 پست

از دیدن تاریخ عضویت شما واقعا یهو متعجب شدم

ی کاربر قدیمی . نام کاربری هم به دقت و زیرکی انتخاب شده. دوست قدیمی شما. حالا سؤال اینجاست چطور اون زمانی که این کاربری رو داشتی ایجاد میکردی مطمئن بودی اینقدر این کاربری رو می تونی حفظ کنی که همچین اسم کاربری رو واسش انتخاب کردی

در هر صورت قابل تحسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیگه ازدواج نکردی

چون مورد مناسبی پیش نیومده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
از دیدن تاریخ عضویت شما واقعا یهو متعجب شدمی کاربر قدیمی . نام کاربری هم به دقت و زیرکی انتخاب شده. ...

من تازه دیدم این کاربرقدیمی هستن ولی تازه به تاپیکت دقت کردم شما خیلی باهوش و جزیی بین هستید خیلی برام جالب شد

من دنبال این سه تا کتاب دبیرستان هستم. ترجیحا مال سالهای ۷۴ و ۷۵ و ۷۶ که به ترتیب عربی ۱ و ۲ و ۳ می ...

سه تا کتاب درسی و ی خودآموز هست قیمت ۱۱۰۰

حالا مال سال های قبل ۷۰ یا دهه هفتاد هم تکی هست بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ قیمتشونه

چرا ی دوست اقا واردزندگیت نمیکنی

واقعا شرایطش و موردش پیش نیومده...

عجیبه واقعا...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم خوبی من تازه تاپیک تو رو دیدم جستجو کردم در مورد ذکر یا منتقم با تاپیک تو آشنا شدم و فهمی ...

حالا خوبه حال تایپ نداشتی! ولی این همه نوشتی

بیشتر این بنده خدا رو سوال جواب کردی😐

خودت رو در معرضش قرار بدهواقعا عجیبه

من اصول خودم رو دارم.

محجبه هستم.

شان خودم رو نمیتونم پایین بیارم که... باید کسی خودش بخواد 

البته خب مشکل یا خوبی! اینه که الحمدلله من شان و جایگاه قابل قبولی در جامعه دارم. هر کسی به خودش اجازه نزدیک شدن به من رو نمیده.

و خوبه... چون هر چغندری رو من ولو به عنوان یک فردی که قرار هم نباشه همسر همیشگیِ من باشه، من به حریمم راه نمیدم

خودت رو در معرضش قرار بدهواقعا عجیبه

دقیقا از "خودت رو در معرضش قرار بده" منظورت چیه؟