2777
2789
عنوان

عمیقا دلم یک همراه و همدم میخواد

994 بازدید | 41 پست

(مردها پیام ندهند! نگاهی به تاریخ عضویت و سن و سالم بکنند، حساب کار دستشون میاد!)

بچه‌ها واقعا تنهایی داره اذیتم میکنه.

من آدم تحصیل‌کرده و شاغل و مستقل و قوی و سفر رفته و ... ای هستم.

الان نگید برو درس بخون.

شغل پیدا کن.

۱۲ ساله که طلاق گرفتم. تمام جوونیم تنها بودم... حتی وقتی مثلا شوهر داشتم...

گاهی واقعا به محبت و آغوش امن مردانه احتیاج دارم. گاهی بی‌قرار میشم... مثل امشب...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

هیشکی نیست ؟؟؟ هعععی خدا

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کاربری قدیمی ای🥲میدونم بب ربطه ولی من سال ۸۷ کلاس دوم ابتدایی بودم یادش بخیر الان ی ادم زجر کشی ...

خدا نکنه...

کاملاً میفهمم. تنهایی خیلی سخته. تو وضعیت خاصی هستی که خیلی‌ها نمی‌فهمن. این که مستقل باشی و همه چیز رو خودت پیش ببری به خودی خود کار سختیه. نیاز به همدم طبیعی هست. شاید بهترین کار اینه که همونطور که گفتی، فقط به خودت توجه کنی و به مرور خودت رو تو شرایط جدید بذاری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

چه کاربری قدیمی ای🥲میدونم بب ربطه ولی من سال ۸۷ کلاس دوم ابتدایی بودم یادش بخیر الان ی ادم زجر کشی ...

من اونموقع ۲ سالم بود 

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

هم سنیم تقریبا

مجردی؟

حق داری عزیزم منم سال ۶۴بدنیا اومدم مجردم تنهایی اذیتم میکنه

ممنون که درک میکنی

عزیزم میفهمم چی میگی درکت میکنم ولی بعضی وقتها مجبوریم به تنهایی ...سرنوشت هر آدمی یه جور نوشته شده نمیخوام شعار بدم ولی یه مثال برات میزنم فامیل نزدیک من سن زیادیش مجرد بود خیلی زیاد بالاخره شانس بقول معروف در خونشون و زد اونم نه ایران سرنوشت بردش یه کشور اروپایی بل یه آقای خیلی جنتلمن و ایرانی زندگیشون خیلی خوب و خوش بود ولی سرنوشتش باز خورد به تنهایی چون شوهرش فوت شد الانم همون جاس دیگه برنمیگرده الان بازم تنهاس و سرکار هست ..‌‌خیلی بهش فکر می‌کنیم و اینکه اینهمه بی پناه و مجرد موند فقط چند سال طمع خوشبختی چشید ..‌ 

شرمندم فکر کردم جواب نمیدی کامنتمو حذف کردم .اره خلاصه آدم خوب هم نیست

آدمهای عاطفی باز بیشتر براشون سخته