2777
2789
عنوان

عمیقا دلم یک همراه و همدم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 41 پست
سلام عزیزم خوبی من تازه تاپیک تو رو دیدم جستجو کردم در مورد ذکر یا منتقم با تاپیک تو آشنا شدم و فهمی ...

سلام عزیزم.

متاسفم که چنین تجربه‌ای رو داری از سر میگذرونی.

من سالهاست جدا شدم ولی حالم خوب نیست حقیقتا.

جون علیرغم استقلال فکر و مالی الحمدلله، آدم عاطفی و ازدواحی هستم و نیازهای جسمی دارم.

ازدواج نکردم چون واقعا موقعیت مناسبی که حتی قابلیت بررسی داشته باشه برام پیش نیومده!

همه موردهای درب و داغون و خز و خیل...که همون شوهرم صد پله ازشون بالاتر بود!

نه اینکه پشیمون باشم ازطلاقم. به هیچ وجه، ولی دیگه از چاله به چاه که نمیخوام بیافتم!

آدم خوب و فکور و فهیم میخوام.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام عزیزم.متاسفم که چنین تجربه‌ای رو داری از سر میگذرونی.من سالهاست جدا شدم ولی حالم خوب نیست حقیقت ...

مرسی که پیامم رو خوندی منم حالم خوب نیست چه میشه کرد‌ آدم تنها و مجرد زندگی کنه فقط از لحاظ استقلال مالی و کاری بتونه گلیم خودش رو از آب دربیاره بهتر از اینه با ی عوضی نر زندگی کنه که مدام بهت خیانت میکنه و ادای عاشق پیشه ها رم در میاره هیچ کی دوست نداره زندگیش خراب شه و با هزارتا امید و آرزو زندگیش رو شروع میکنه من نمی‌دونم ای خیانت چی بود که اینقدر تو مردم کشورمون ایپیدمی شد من خیلی صبور بودم یازده سال به امید اینکه درست شه اما نشد مثل ی معتاد بود منو هم دوست داست ها اما وقتی میفهمیدم دیگه حرمتی بین مون نمونده بود چه از لحاظ بد دهنی و فحاشی و چه کتک زدن هاش خیلی بیشرف بود پیش همه وانمود میکنه که من مشکل دارم و بچه دار نمیشم حتی پیش خودم 🤦‍♀️نمیخواد اصلا ی درصد خودش رو مقصر بدونه بیشرف خیلی خیلی داغونم خدا ازش نگذره 😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. من متولد 67 هستم. 

به نظرم میرسه که شما باااید با یک ادم درست اشنا بشی. 

ادمی که شرایطش به شما بخوره. 

روی این تمرکز کن. ببین چه راه هایی وجود داره. 

و اینجور ادمها ببشتر کجاها هستند. 

سلام. من متولد 67 هستم. به نظرم میرسه که شما باااید با یک ادم درست اشنا بشی. ادمی که شرایطش به شما ...

سلام. نشده دیگه... وگرنه میدونم اینها رو... انگار واقعا دست خود آدم نیست!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام. نشده دیگه... وگرنه میدونم اینها رو... انگار واقعا دست خود آدم نیست!

بله دقیقا به حقیقت پی بردید !!! تا خدا نخواد هیییچ اتفاقی نمیفته . اینکه حدا برا بعضیا تنهایی میخواد دلیلشو نفهنیدم😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
استارتر جان انشالله به حق حضرت زهرا یه مرد خوب قسمتت بشه که تنهایی تو پر کنهاز خدابخواه منم برات دعا ...

ممنونم عزیزم

از خدا خواسته‌ام... بارها و بارها... دیگه نمیدونم حکمتش چی اقتضا میکنه

سلام و ارادت خانوم محترم🌷

( با اینکه گفتید آقایون نیان اما جسارت منو ببخشید ) 

اگر به من بگن یک خانم قوی و پخته و با فراست رو مثال بزن یکی از زن هایی که مثال میزنم قطعا شما خواهید بود

تا حدودی در جریان مشکلاتی که در زندگی داشتید هستم

راستش پیام من ربطی به موضوع تاپیک شما ندارم فقط خواستم عرض ارادتی کنم شما برای من از احترام والایی برخوردارید این رو بدونید که انیس خاطر خلوت نشین ها خداست  اگر کمکی خواستید ( فکر کنم دنبال ی سری کتاب عربی هستید) میتونید به من بگید اگه از دستم براومد

سلام و ارادت خانوم محترم🌷( با اینکه گفتید آقایون نیان اما جسارت منو ببخشید ) اگر به من بگن یک خانم ...

سلام. متشکرم. لطف دارید...

شما تو کار کتاب هستید؟

تازه عضو شدید ولی از روزگار من باخبرید؟ پس کاربری قبلی دارید درسته؟

سلام و ارادت خانوم محترم🌷( با اینکه گفتید آقایون نیان اما جسارت منو ببخشید ) اگر به من بگن یک خانم ...

من دنبال این سه تا کتاب دبیرستان هستم. ترجیحا مال سالهای ۷۴ و ۷۵ و ۷۶  که به ترتیب عربی ۱ و ۲ و ۳ میشه. مال رشته‌های نظری (تجربی)

اگر نو باشه و بی‌خط و نوشته که چه بهتر.

البته اولش بدونم قیمتش چقدر میشه. یکباره به قیمت طلا نباشه. البته منظورم به شما نیست. اونهایی است که این کتابها رو میفروشند.