یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عشقم هر چیزی ارزش تجربه نداره من 3 سال با شوهرم دوست بودم وبعد ازدواج هدفمند اون زمان میخواستم برم پ ...
دقیقا
مفهوم کلمات باهم قاطی شده
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
اینجا فقط ازدواج سنتیحالا طرف قاتل از اب دراومد خودشیفته بود آزارگر بود مهم نیس دیگه مهم اینه پاک با ...
خب چرا از تجربه ها بقیه درس نگیره حتماً باید بره تو رابطه طرف ول کنه بره با به عالم غم و غصه بمونه دختر و حالش از عشق بهم بخوره تازه این خوش بینانه و بهترین حالتشه
خب اخه الان دیگه عشق بی معنی شده رابطه ها خیلی پوچ و مزخرفه بعدم بیشترین اسیب ب دختره میرسه
تو همین راهی مه میری درسته عزیزم. اونی که تو رو میاندازه تو راه حرام و خطا بنده ی شیطانه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بله من خودمم مخالف حرفاشم و این حرف شمارو قبول دارم
افرین عزیزم. طرز فکرت درسته. دوستاتم عوض کن. با ادمهای با لول بالا رفت و امد کن که تورو بالا بکشن. نه کسایی که تو رو سوق میدن به خطا
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!