2777
2789
عنوان

چرا ب دختری ک تا حالا ب کسی تو رابطه نبوده میگن عقب مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 122 پست
خب اخه الان دیگه عشق بی معنی شده رابطه ها خیلی پوچ و مزخرفه بعدم بیشترین اسیب ب دختره میرسه

نظر من تو رابطه دو روزه آسیب ببینی خیلی بهتره اینه که تو ازدواج آسیب ببینی 

تجربه نداشتن دلیل نمیشه عقب مونده باشه کسی البته

.She's somebody , not some body.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم هر چیزی ارزش تجربه نداره من 3 سال با شوهرم دوست بودم وبعد ازدواج هدفمند اون زمان میخواستم برم پ ...

دقیقا

مفهوم کلمات باهم قاطی شده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اینجا فقط ازدواج سنتیحالا طرف قاتل از اب دراومد خودشیفته بود آزارگر بود مهم نیس دیگه مهم اینه پاک با ...

خب چرا از تجربه ها بقیه درس نگیره حتماً باید بره تو رابطه طرف ول کنه بره با به عالم غم و غصه بمونه دختر و حالش از عشق بهم بخوره تازه این خوش بینانه و بهترین حالتشه 

دوستت خودش تجربیاتش دیگ زیاد شده داره عن میماالع

خب من نمیفهممشون واقعا

من انقدر تلاش می‌کنم تا هر کسی اطرافم اینجوریه رو عوض کنم یا بالاخره ی تغییر کوچیک توش ایجاد کنم ولی متاسفانه فایده ای نداره

من خودمم ب شدت با عقایدش مخالفم سر همین چیزام تو خیلی از جمعا نمیرم چون حرفی ندارم ک مث اونا بزنم

کار درستی می‌کنی 

اگه هم خواستی پارتنری داشته باشی از همون اول حد و مرز بزار 

این بی بند و باری گذاشتن جای روشن فکر بودن جامعه و روابطمون چ مجردش چ متأهلش هی بدتر میشه 

خب چرا از تجربه ها بقیه درس نگیره حتماً باید بره تو رابطه طرف ول کنه بره با به عالم غم و غصه بمونه د ...

از تجربه بقیه چطوری میخواد درس بگیره دقیقا

آره منم نمیگم با هر خری بره تو رابطه چون بعضی تجربه ها ارزش نداره قطعا ولی دیگه پاکی و اینا رو بذارید لب طاقچه 

نه اونی که رابطه نداشته امل و بدبخت و عقب موندس نه اونی که داشته خراب و ناپاک و نجس. اینا رو آدمای عقده ای میگن

میخوام نری صدسال سیاهمعلوم نیست خودشون چه غلطایی نکردن یهو به زن که میرسه پاک باشه خوبهتو پاک نباشی ...

معلومه که گفتم خانمها پاک هستن بهت برخورده  

تو نباش اجباری نیست 

بعضی از خانم‌ها هم مث تو......... 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

خب اخه الان دیگه عشق بی معنی شده رابطه ها خیلی پوچ و مزخرفه بعدم بیشترین اسیب ب دختره میرسه

تو همین راهی مه میری درسته عزیزم. اونی که تو رو میاندازه تو راه حرام و خطا بنده ی شیطانه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

معلومه که گفتم خانمها پاک هستن بهت برخورده تو نباش اجباری نیست بعضی از خانم‌ها هم مث تو.........

حرف دهنت رو بفهمه بدبخت بیچاره

تو یکی همینکه معلوم نیست تو سایت زنونه و بارداری چیکار میکنی خودش نهایت کثافته 

تو برو خودت رو نگاه کن تو آینه

معلومه چقدر تو زندگی شخصیت غلط اضافه کردی که تا بهت میگن اول خودتو نصیحت کن از هفت طرف میسوزی

از تجربه بقیه چطوری میخواد درس بگیره دقیقاآره منم نمیگم با هر خری بره تو رابطه چون بعضی تجربه ها ارز ...

من واقعاً به کسی کار ندارم هر کسی می‌تونه هر راهی رو میخواد انتخاب کنه هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم قضاوت کنم 

فقط نظر منه هر چیزی ارزش تجربه نداره

بله من خودمم مخالف حرفاشم و این حرف شمارو قبول دارم

افرین عزیزم. طرز فکرت درسته. دوستاتم عوض کن. با ادمهای با لول بالا رفت و امد کن که تورو بالا بکشن. نه کسایی که تو رو سوق میدن به خطا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!