2777
2789
عنوان

چرا ب دختری ک تا حالا ب کسی تو رابطه نبوده میگن عقب مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 122 پست
هر آدمی بسته به شرایطش میتونه تصمیم بگیره بره تو رابطه یا نهنه کسی که تو رابطه اس خرابه نه کسی که نر ...

من واسم مهم نیست 

من از این ناراحت میشم ک خیلی خودشون و بی ارزش کردن و تن ب هر کاری میدن 

هیچ جوره هم تغییر نمیکنن 

حرف دهنت رو بفهمه بدبخت بیچارهتو یکی همینکه معلوم نیست تو سایت زنونه و بارداری چیکار میکنی خودش نهای ...

من گفتم زن یعنی پاکی،، حیا،، عفت 

خیالی بهت برخورده 

ببخشید 

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام نره صدسال سیاه همه مثل تو و فامیلای نیستن گدای مردا باشنشماها همینین غلطی نیس نکرده باشید بعد ...

من که از خانما تعریف کردم همه هم لایک کردن 

تو یه چیزیت هست 

من گفتم زن یعنی پاکی،، حیا،، عفت خیالی بهت برخورده ببخشید

مرد اونوقت یعنی چی؟ یعنی بیای تو سایت زنونه حرف بزنی بگی زن اینه زن اونه؟

آره زن خوب زن باحیاست مرد خوبم مردیه که دهنشو ببنده درباره زنا حرف نزنه 

اینهمه زن اینجا اینو گفتن من به هیچکدوم نگفتم چرا ولی معلومه مشکل دارم وقتی مردی که صبح تا شب تاپیک مشکلات زنونه می‌خونه میاد نصحیت کنه زنا رو و معیار خوبی بدی تعریف کنه براشون

.She's somebody , not some body.  

این دوره زمونه دختری که با یه پسر هم نبوده باشه کم پیدا میشه. و اگه همچین دختری باشی این خودش یه معیار واسه خاص بودن و ارزشمند بودنه!

وگرنه خراب بازی که زیاده

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

من واسم مهم نیست من از این ناراحت میشم ک خیلی خودشون و بی ارزش کردن و تن ب هر کاری میدن هیچ جوره هم ...

تصمیم خودشونه برات مهم نباشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
فقط رو خودت کار کن سوادتو برا رابطه ببر بالا زود اعتماد نکن همینطور بمون عقب مونده خودشونن

خیلی میخواستن منو تغییر بدن ولی خب من قبول نکردم 

چجوری سوادمو تو رابطه بالا ببرم؟

از چ طریقی

خب این رابطه از چ طریقی باشه

دانشگاه محیط کار دوست دوست مثلا

ولی واقعا اونایی که ارتباطات بیشتری داشتن تو روابطشون با پسرا موفق ترن تو خوابگاه به چشم میبینیم دیگ🚶‍♀️

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
مرد اونوقت یعنی چی؟ یعنی بیای تو سایت زنونه حرف بزنی بگی زن اینه زن اونه؟آره زن خوب زن باحیاست مرد خ ...

سایت مختص خانما نیست 

گزینه مرد و زن داره 

معلومه که میگم خانمها شخصیت دارن بهت برخورده