2777
2789
عنوان

رشته زبان انگلیسی روزانه با سوابق

119 بازدید | 27 پست

کسایی که این رشته رو انتخاب کردین راضی هستین؟ برگردین عقب بازم این رشته رو انتخاب میکنین؟ و اینکه بازار کارش چطوره

اگه کسیو می‌شناسین که رشته های زبان رو خونده باشه بگین که چطوره و امکان مهاجرتش چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته خیلی خوبیه ولی باید سطح زبان خوبی داشته باشی و پشتکار میتونی رشته های دیگه هم بزنی

خیلی علاقه دارم و به فکر مهاجرت هم هستم ولی دودلم بین زبان و بهداشت

خیلی علاقه دارم و به فکر مهاجرت هم هستم ولی دودلم بین زبان و بهداشت

پرستاری میتونی بیاری؟ برو پرستاری. مهاجرتش بهتره 

بهداشت رو نمی دونم

ولی برای زبان فقط میتونی رشته اموزش بری که باید با هزینه خودت بری. بورسیه خیلی کمه

بستگی به مهارتت داره و محیط

الان اکثرا تو کار تدریس هستند مجازی حضوری چه با مدرک دانشگاهی زبان چ بدون اون

استخدامی دولتی خیلی کم میگیرن این رشته رو

محیط های بزرگ خوبه فرصت شغلی هم زیاده به شرط اینکه عالی باشی

ولی مثلا من خودم توی شهرستان ساعتی ۳۰ تومن هزینه حق تدریس میدادن و ب صرفه نبود مهارتم متوسط بود.

ولی مثلا استادمون هم هیئت علمی بود هم مترجم رسمی دادگستری و دفتر و مهر هم داشت ....

برای مهاجرت باید وضع مالی خیلی خیلی خوبی داشته باشی

پرستاری میتونی بیاری؟ برو پرستاری. مهاجرتش بهتره بهداشت رو نمی دونمولی برای زبان فقط میتونی رشته امو ...

پرستاری نمیتونم بیارم از بین رشته های تجربی فقط بهداشت میگیره واسم

من با اینکه رشتم رو خیلی دوست داشتم و کلی به دانشم ااضافه شد ولی اگه بر میگشتم برنامه نویسی میخوندم. ...

عزیزمم.خانواده بهم گفتن از بین این دوتا رشته انتخاب کنم پس احتمالا انتخابم همون بهداشته