2777
2789
عنوان

چرا ب دختری ک تا حالا ب کسی تو رابطه نبوده میگن عقب مونده

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 122 پست

عقب مونده که نمیشه این سبک زندگی و انتخاب کرده

ولی اینکه خودش رو کلا از جامعه بکشه کنار خوب نیست بحث رابطه نیست حتما بحث ارتباط داشتنه

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی که میگه عقب مونده. هرزه ای بیش نیست که مبخواد تورو هم با خودش بکشونه تو چاه گند و کثافت خودش و یکم اروم بشه 

تو همین راه خودت روادامه بده وبه فکر ارتقا سطح اجتماعی و شخصیتی و مالی خودت باش بدون منت کشی و انتظار و التماس عشق از نره خرهای پوشکی که فقط فکر زیر شکمشونن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

غلط می‌کنه کسی همچین حرفی بزنه هر کسی برای خودش چارتی داره 

منی که خیلی از تو بزرگترم تا حالا هیچ دوست پسری نداشتم 

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

از کی تاحالا تجربه کسب کردن شده خ ر ا ب بودن؟

عشقم هر چیزی ارزش تجربه نداره 

من 3 سال با شوهرم دوست بودم وبعد ازدواج 

هدفمند 

اون زمان میخواستم برم پی رابطه های دو روزه تا تجربه کسب کنم؟؟

همسن و سالای ما خیلی‌هاشون تعهد و بوسیدن گذاشتن کنار و فقط عشق و حال

وقتی‌جوابتو‌نمیدم‌یعنی‌‌با‌نظرت‌مخالفم‌ولی‌حوصله‌بحث‌ندارم:<