2777
2789

پنج ساله حسابدارم و کار میکنم 

کارم خوبه بیمه و مزایا اما حقوقا نسبت به توقع کارفرما خیلی پایینه 

تهرانم هستم

هم حقوقا کمه هم دلم میخواد کارم برا خودم باشه

چند وقتیه دارم به لاین کوتاهی مو فکر میکنم 

یاد بگیرم دستم راه بیوفته سالن بزنم و بعدش برم سراغ لاین های دیگه 

نظرتون چیه 

تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه ولی کرایه صندلی بهتره عصرا که کارت تموم شد تایم بدی مشتریهات بیان

دارم به همین فکر میکنم 

شغلمو داشته باشم شرکت و ول نکنم 

یواش یواش یه شغل دیگه هم بسازم برا خودم

برعکس منی ، لاین رنگ و مو بودن سراغ ناخن هم رفتم در حد رفع اشکال مونده ناخنم اما رنگ و لایت رو حرفه ...

چراااااااااااااا 

دختر حسابداری کار کردن برای مردمه 

کلی اعصاب میخواد 

حقوقش کمه

برا دو روز مرخصی باید التماس کنی

واقعا چرا

دارم به همین فکر میکنم شغلمو داشته باشم شرکت و ول نکنم یواش یواش یه شغل دیگه هم بسازم برا خودم

ولی خیلی طول میشکه به درامد برسی اما این لاین خوبیش اینه که لوازمی که میگیری نه تموم میشه نه فاسد میشه فقط جای خوب برو یاد بگیر خیلی تحقیق کن

شکوفه هلو هستم🌸
چراااااااااااااا دختر حسابداری کار کردن برای مردمه کلی اعصاب میخواد حقوقش کمهبرا دو روز مرخصی باید ا ...

برو تا متوجه بشی

ملت میرم رنگ میزارن تو خونه ، سالی ی بار شااااید بخوان لایت کنن اونم یکی از خودشون بلده انجام میده، یا میاک دلشون نمیاد هزینه مواد بدن چ برسه ب دستمزد

اون خفن پولدارا هم میرن سالنایی ک برای بازیگر و آدمای معروفه 

یا میرن ب جا پول میدن تر میزنن میان از تو انتظار معجزه دارن 

رفت و آمد و بدبختیاش بکنار

حسابداری میری صب میشینی بعداز ظهر میای بی منت پولتو میگیری کم هست ولی هست

اینو منی ک چندین سال کار کردم میگم بهت

خاک خوریش بماند، میری کارآموزی و دستیاری چ رفتارهایی ک باهات نمیکنن چ بی احترامیایی ک از کارفرما و مشتری نمیبینی، بماند ک جز کارگری چیزی عایدت نمیشه خیلی تلاش کنی ۲ ساله کارو شاید یادبگیری تازه باید بشینی مشتری بیاد اگر بهت صندلی بدن

تو سالن دختر خاله و فک و فامیلشون میبرن

تازه بری صندلی بگیری میگن مشتری داری بیا اگر ن نمی‌گیرند بعد مشتری رو ببُر میزنن و بیرونت میکنن

و.....

از اون اطلاعی ندارم ولی باز بهتره مواد و اینا نداری ی شونه میخواد ی قیچی والسلامهمش سوده

قدیم هزار مدل رو با ی شونه دم باریک و قیچی ساده کوتاه میکردن ، الان ادایی شدن کارو یادبگیر با ی قیچی و ی شونه دم باریک همه مدل هارو میتونی دربیاری

من خودم چندتا مدل اصلی رو بلدم بهت میگم نرو ۱۰ مدل شونه بخر ، ی دُم باریک بخر و ی قیچی تیز والسلام