2777
2789

منو کلا زیاد ازیتت میکردن که بعدش رفتم پیش دعا نویس و گفت همزاده طوری تو رابطمون تاثیر داشت که من قهر اومدم خونه بابام  و شوهرمم نیومد دنبالم شش روز. شاید بگین خرافاته  اینکه اول بارداریم نفس گرمشو روی پیشونیم حس کردم.  یا اینکه صدام میزنن.اینا به کنار امروز طهر که خواب بودم  یه همویی از یه خابی واردن خواب س.ک.س شدم قسمت پایین تنه خیلیییی واقعی انگار حرارت دست و فشار بود خیلی واقعی طوری که به جای خوشم اومدن ترسیدم. حالا امکان داره. یا نه

چیپس چسب چسس

آره هست و واقعیه 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو هم تو بارداری اذیت میکردن 

ولی بیشرفا اهل حال دادن نبودن و موهامو میکشیدن😂😂😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

یا جن عاشق با همزاد با فرد رابطه میگیرن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر