بنظرتون مثبته؟ حدودا سه چهار دقیقه طول کشید تا این حاله رو بندازه. مارک بی بی چک هم ویتاساین بود. و اینکه بارداری قبلیم بی بی چکم خط کاملا پررنگ انداخت برا همین شک دارم این هاله مثبت باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم شما بی بی چک هات برا هر دو بارداری تون یه جور نتیجه داد؟
بارداری اولم خط پررنگ افتاد .. منفی هم اگر بود خطی نبود کلا .. بارداری دومم تست نزدم دوروز تاخیر داشتم ازمایش دادم مثبت شد ..ولی همون هاله هم مثبت حساب میشه
فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️
این عکس همون بیبی چک بعد از چند ساعت بود. البته میدونم بعد چند ساعت کاذبه ولی خب نمیدونم اگر منفی با ...
من خودم زیاد بیبی استفاده کردم که اگه منفی بوده اصلا و ابدا خط نمیوفته حتی کمرنگ حتی بعد ی ساعت . اگرم مثبت بود که دوتا خط واضح .. ولی خیلی جاها خوندم حتی یک هاله کمرنگ هم میتونه نشونه مثبت بودن باشه
فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️
من خودم زیاد بیبی استفاده کردم که اگه منفی بوده اصلا و ابدا خط نمیوفته حتی کمرنگ حتی بعد ی ساعت . اگ ...
انشالله😍
من خودم یبار برا بارداری قبلیم زدم که پررنگ بود. دوبارم اقدام نبودم اما چون پریودم عقب افتاد زدم که اصلا خط نیفتاد حتی بعد از یک روز. چند روز بعددوباره میزنم انشالله پررنگ تر بشه🙏🏻♥️