2777
2789

نمیتونم استراحت زیاد داشته باشم کارای خونه و آشپزیو انجام میدم ولی جارو برقی نه رابطه هم کم عمق داریم هفته ای یبار 

دکتر اینو گفتم هیچی نگف الان نگرانم نره بالا

۱۸ هفتم

من هردوتا بارداریم همین بود. مخصوصا بارداری دومم اصلا به هیچ وجه رعایت نکردم چون پسرم کوچیک بود همش بغلش میکردم و مشغول کارای خونه بودم. ولی شکرخدا بالا رفت

باز اگه بالا نره هم خطرناک نیس نهایت سزارین میشی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من هردوتا بارداریم همین بود. مخصوصا بارداری دومم اصلا به هیچ وجه رعایت نکردم چون پسرم کوچیک بود همش ...

آخه مشکل همینجاس اصلا دوس ندارم سزارین بشم واسه همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مشکل همینجاس اصلا دوس ندارم سزارین بشم واسه همین

خب رعایت کن. مدت طولانی سر پا واینسا

حمام میری بشین رو یه چارپایه، از توالت فرنگی استفاده کن. وسط کارات حتما نیم ساعت دراز بکش. رابطه هم خیلی مراقب باش. من دکترم ممنوع کرده بود نداشتم

رابطه هم داشتید؟

نه نداشتیم دکترم ممنوع کرده بود تا۶ماهم بود دیگه رفت بالا جفتم. از اون به بعدم شوهرم میترسید و عذاب وجدان داشت دیگه کلا نداشتیم😁