2777
2789

خیلی خنده داره 😂الان میذارم 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک و ید کم بشه زیاد سر پا نباش درست خوابیدن درست نشستن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

میگن ورم بارداری ممکنه از مسمومیت بارداری باشه یا هم که نمک زیاد میخوری. من سر بارداری اولم خیلی وزن اضافه کردم...همش منو میفرستادن ازمایش و هی فشارم رو می گرفتن فکر می کردن ورم بارداریه و مسمومیت... حالا هیچیم نبودا منو خیلی ترسوندن... ولی اگر خیلی ورم داری مراقب باش برا سلامتیت مضره

به دکترت گفتی؟

والا دفعه قبل یجوری به هول و ولا افتادن و منو هم ترسوندن که یادم رفت ، فشارم بالا بود طول سرویکس کم بود و تو آزمایش هم دفع پروتین و عفونت ادراری نشون میداد فرستادنم بیمارستان 

فعلا آزمایش ادرار ۲۴ ساعته دادم جوابش بیاد میبرم نشون بدم میگم هم ورمو هم سر شدن دستام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو دکتراحتمال فشار بالا و مسمومیت حاملگی توی این ماه خیلی زیادهدر لحظه ممکنه خطر آفرین بشه

آزمایش دادم جوابش بیاد میرم دکتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همین امروز پیگیری کن و برو بیمارستان

آخه چند روزه همینجوری ام 

والا اون روز رفتیم بیمارستان دکتر نبود از ۸و نیم شب تا ۱ونیم شب اونجا منتظر بودیم که یه جوابی بدن به آدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40