2777
2789
عنوان

40 هفته کامل و زایمان

102 بازدید | 9 پست

من الان 39 هفته و 4 روزم ولی هیچ دردی ندارم،خیلی کلافم،میخوام یکشنبه برم پیش دکتر بگم سزارین برام بنویسه،واقعا دیگه نمیکشم،هرچی هزینش بشه هم مهم نیست

یه غلطی کردم طبیعی انتخاب کردم خیلی پشیمونم

قبول میکنه اگه بگم؟؟؟

دیگه واقعا کم آوردم هم نگران بچم هم اینکه کلافم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی میتونستی سزارین انتخاب کنی ؟زیرمیزی دکترچقدره؟؟

نمیدونم،هرچی باشه مهم نیست دیگه میرم خصوصی

اره میشد انتخاب کرد،فقط باید هزینه بدی نهایت 30 یا 50 تومن از این شرایط چرت بهتره،من بیمه تکمیلی هم دارم

نمیدونم،هرچی باشه مهم نیست دیگه میرم خصوصیاره میشد انتخاب کرد،فقط باید هزینه بدی نهایت 30 یا 50 تومن ...

هزینه سزارین و طبیعی ۵ تومن فرقشه ، ولی سزارین دستمزد دکتر میخواد ک نمیدونم چنده   اونو ک دیگ بیمه تکمیلی قبول نمیکنه، اما کاش ازاول سزارین انتخاب میکردی

هزینه سزارین و طبیعی ۵ تومن فرقشه ، ولی سزارین دستمزد دکتر میخواد ک نمیدونم چنده اونو ک دیگ بیمه ت ...

اره همش بخاطر حرف بقیه گند زدم،الانم دردم نگرفته😭😭😭