2777
2789
عنوان

شوهر سابق اومد بچه رو به زور برد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست
نمیشه. ببین بچه رو از خونه بابات که نیاوردی. باللخره باید بفهمه پدری هم داره.. اینجورم بهش ندی که دی ...

آره،پدرشه،بهش ندم هم بخاد به زور میگیره،ولی بخام کامل حضانت بهش بدم دیگه رنگ بچم رو نمیبینم،یه همکلاسیم همینطوری شده پدر بچش حتی نمیزاره هفته ایی یه بار ببینتش،اینجا قانونا به نفع مرداست مخصوصا در مورد بچه،کلا میگن پدرشه بچه اول آخر مال اونه،جایی هستیم که اگه پدر سر دخترش رو ببره بازم آزادش میکنن چون پدرشه،من فقط نگران دخترمم میخام جاش امن باشه،وگرنه منم از خدامه مسئولیتی رو دوشم نباشه ،راحت تفریحم رو کنم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
آره،پدرشه،بهش ندم هم بخاد به زور میگیره،ولی بخام کامل حضانت بهش بدم دیگه رنگ بچم رو نمیبینم،یه همکلا ...

جاش امنه دختررر.. چرا انقدر میترسی ازش؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جاش امنه دختررر.. چرا انقدر میترسی ازش؟؟

هفته پیش که دخترم رو برده،چون زیاد گریه میکرده کتکش زده و بهش ناهار نداده،باور کن هیچ کجا جز آغوش مادر گرم نیست من یک ساعت دخترم رو به خواهرم میسپرم اگه بیشتر از یک ساعت بشه خواهرم خسته میشه و دعواش میکنه،هیچ کس مادر خود آدم نمیشه،پدرش مهر پدری نداره،بارها از دخترم پرسیدم بوست کرد،باهات بازی کرد ،میگه نه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
هفته پیش که دخترم رو برده،چون زیاد گریه میکرده کتکش زده و بهش ناهار نداده،باور کن هیچ کجا جز آغوش ما ...

پس میخوای چه کنی؟ این دو سال دیگه سن قانونی بچه رو بر میداره برای خودش طبق قانون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!