2777
2789
عنوان

شوهر سابق اومد بچه رو به زور برد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 33 پست
همین هفته ایی یکبار که میره نامادریش بهش میگه اون مادرت نیست اون دشمنته ما دوستتیم،شوهر سابقم یه وحش ...

بزار بمونه پیش هموناا.. بچه کوچیک چیزی نمیفهمه. ماه هم پشت ابر نمیمونه. باید خودتو از نظر مالی جمع کنی یا نه.. نمیشه هم بجه پیش خودت باشه هم بری سرکار. هم تو خرجی خودتون بمونید. مهریه ازش چیزی گرفتی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من ۵سال دخترم رو تروخشک کردم و دخترم رو دوست دارم،اما منم این وسط نابود شدم یه بار میاد دیدنش باز شی ...

خب وقتی ایشون مامور میاره

پول نفقه بچشو نمیده؟؟

خرجی نمیده؟

شما شکایت نکردید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی ایشون مامور میارهپول نفقه بچشو نمیده؟؟خرجی نمیده؟شما شکایت نکردید

موقع هایی که نمیده نمیاد موقع هایی که خرج رو میده با مامور میاد

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
بزار بمونه پیش هموناا.. بچه کوچیک چیزی نمیفهمه. ماه هم پشت ابر نمیمونه. باید خودتو از نظر مالی جمع ک ...

نه چیز زیادی نگرفتم،اگه نامادریش اذیتش کنه چی؟هیچکی مامان آدم نمیشه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
تحمل کن دختر بچه اس و بی پناه ،خدا خودش روزیو میرسونه ، کاش نفقه شو میشد بیشتر کنی ، سختی بچه ها تا ...

همین ۲و نیم رو میده از دماغمون درآورده،امروز تهدید میکرد میگفت یک ساله دیگه مونده بچه رو میگیرم،دلم به حال دخترم میسوزه وگرنه تا حالا بچه رو بهش داده بودم

نه چیز زیادی نگرفتم،اگه نامادریش اذیتش کنه چی؟هیچکی مامان آدم نمیشه

اذیتش نمیکنه. خیالت راحتتت.. اشتباه کردی نگرفتی باید مهریه ت رو میگرفتی بجه رو میدادی به خودش تا خوش خوشانش نشه 

بچه رو بده بهش. اصلا هم پیگیر نباش بزار بچه به محیط جدید عادت کنه.. شمارتم عوض کن. بزار اگر کاری دارن از طریق خانواده ت پیگیر باشن. فعلا خودت رو بکش بالا سطح مالی زندگیتو ببر بالا تا بتونی یه پس اندازی داشته باشی برای اینده جفتتون. اون پدر که از، سنگ نیست ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

موقع هایی که نمیده نمیاد موقع هایی که خرج رو میده با مامور میاد

خب شما باید قانونی اقدام کنید

شکایت کنید

وقتی میگی قاضی گفته باباشه باید بچه رو ببینه

شمام اینجور مواقع شکایت کنید 

ک بعدا نتونه اینطوری با مامور بیاد

ک بگید اصلا پول نمیده 

با یه وکیل مشورت کنید

الان جاش اونجا بده؟؟؟

اگر جای بچه بد نیست

پیگیر کار خودتون باشید پول جمع کنید سریعتر

تا زندگیتونو سر و سامون بدید

وقتی بچه نیست فرصت خوبیه

خب شما باید قانونی اقدام کنیدشکایت کنیدوقتی میگی قاضی گفته باباشه باید بچه رو ببینهشمام اینجور مواقع ...

دخترم تمام ۵ سال عمرش رو با من بوده،پدرش موقع حاملگی ولم کرد خیلی کم باباش رو دیده،به نظرت ضربه نمیخوره ولش کنم تنها کسی که تو این دنیا داره منم تنها کسی که شبا بغلش میکنه و میخابه منم،پدرش رو دوست نداره 

اذیتش نمیکنه. خیالت راحتتت.. اشتباه کردی نگرفتی باید مهریه ت رو میگرفتی بجه رو میدادی به خودش تا خوش ...

به نظرت بچه اذیت نمیشه ؟باباش رو دوست نداره،۵ سال عمرش همش با من بوده،همین من اگه ولش کنم دو روز دیگه اتفاقی بیوفته میگن مادر نبودی ،روحیه بچه خراب نمیشه؟اصلا با باباش زندگی نکرده از موقع به دنیا اومدن با من بوده

به نظرت بچه اذیت نمیشه ؟باباش رو دوست نداره،۵ سال عمرش همش با من بوده،همین من اگه ولش کنم دو روز دیگ ...

نمیشه. ببین بچه رو از خونه بابات که نیاوردی. باللخره باید بفهمه پدری هم داره.. اینجورم بهش ندی که دیدی چه جوری مثل قاچاقچی ها ریخت رو سرت برای بردن بچه.. پدرشه.. هم خونشه.. نگران نباش.. تو زندگی خودت رو نجات بده.. بزار محیت پدری هم داشته باشه. بزار سختی بچه داشتن رو هم پدرش درک کنه.. یه چند سالی صبر کن روی پای خودت وایستا از نظر مالی و شغلی پیشرفت کن. به ین تشخیص که رسید میاد پیش خودت. تازه ببرتشم که میتونی بری دیدنش طبق قانون. پس کلا ازت جدا نمیشه 

دخترم تمام ۵ سال عمرش رو با من بوده،پدرش موقع حاملگی ولم کرد خیلی کم باباش رو دیده،به نظرت ضربه نمیخ ...

الان از لحاظ قانونی شما چیکار میتونی بکنی؟

پدرش کلا ک نمیتونه بچه رو ببره

نهایتا ۲ روز در هفته

بنظرم شما باید با یه وکیل حرف بزنی

عجیب غریبه کلا داستانتون

نمیاد سراغش

میادم با مامور بیاد

با یه وکیل خوب اگر صحبت کنید

راهکار میده بهتون

همین الان یه تاپیک بود کع نوشته بود نامادری و خانواده نامادری چه بلاها که سرش نیاورده

آره،اونوقت اینجا راحت میگن بده به پدرش،دیروز که دخترم رو برده چون خیلی گریه کرده،باباش بهش زده،بعدم میگه ناهار ندادن بهش ،بچم گشنه مونده بود تا شب،اومد خونه دو بشقاب غذا خورد

آره،اونوقت اینجا راحت میگن بده به پدرش،دیروز که دخترم رو برده چون خیلی گریه کرده،باباش بهش زده،بعدم ...

هیچ کس برای بچه مادر نمیشه اینایی هم که میگن بچه را بده یا مادر نیستن یا از این مادرهای بیخیالن

هیچ کس برای بچه مادر نمیشه اینایی هم که میگن بچه را بده یا مادر نیستن یا از این مادرهای بیخیالن

ممنون از درکت.