2777
2789
اخه اینجا هر قشر و طیفی میان نظر میدن. واقعا این کاربر هر کیه دور برش اینجوریه و خودشم مشخصه دنیاش ه ...

دفاتر نهاد رهبری دانشگاهها برید 

دانشگاه شهید بهشتی واحد ازدواج دانشجوییشون خیلی فعالن 

تو شهر خودتونم حتما هستن تو دانشگاهها لازمم نیست حتما دانشجوی اونجا بوده باشید .خواهر منم تو ۳۴ سالکی اونجا شوهرشو پیدا کرد هیچکدومم دانشجوی اونجا نبودن

امیدوارم به خوشبختی باز بشه 

بعضیام میگن ممکنه یکی بخت ادمو بسته باشه که با اذکار و دعا و یسری اعمال توسط افراد وارد باز میشه 

چند مورد اطراف من بودن به محض انجام دعاها بختشون باز شد

دفاتر نهاد رهبری دانشگاهها برید دانشگاه شهید بهشتی واحد ازدواج دانشجوییشون خیلی فعالن تو شهر خودتونم ...

عزیزم من همه ادعیه ای تابحال انجام دادم نتیجه ندیدم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه امکان جابجایی رو دارینبیاین تهرانروابط بیشترهجمعیت زیادترهسن ازدواج بالاترهتفریحات بیشترهه ...

خواهرمم میگه بیا ولی گلم من تهران دانشجو هم بودم خبری نبود البته ی آقایی یادمه زمان ارشد خواهانم بود ولی در قالب پیامک شروع کرده بود منم شستمش رو بند پهنش کردم. الان هیات علمی شهید بهشتی هست. 

شید همسالانت ازدواج کردن مرد مطلقه و با بچه قبول میکنی؟

خیر. مردی که تو عقد جدا شده باشه و شرایطش بهم بخوره بله ولی بچه را نمیتونم تحمل کنم

خواهرمم میگه بیا ولی گلم من تهران دانشجو هم بودم خبری نبود البته ی آقایی یادمه زمان ارشد خواهانم بود ...

نه اصلا به دانشجویی ربط نداره 

اونجا بانک اطلاعاتی دارن از مراجعین

و خیلی اصولی افردو به هم وصل میکنن 

شوهر خواهرم ۳۷ ساله بود خواهرم ۳۴ 

معرفیشون کردن به هم با توجه به معیاراشون

باور کن جو تهران خیلی شادترهضرر نمیکنی

عزیزم من همه دوستام تهرانن بخدا اونام مجردن. یکیشون کارمند وزارت خارجه یکیشون کارمند جهاد کشاورزی امسال با یک پسری ازدواج کرد که فقط پاشد رفت خونه دوست من. یعنی شغل درست و حسابی هم نداره

خودمم خیلی دوست داشتم بیام تهران ولی نمیدونم این چند وقته چم شده دیگه حوصله هیچ کاری را ندارم مخصوصا جابجایی شغل و دوندگی هاش. حوصله چالش جدید را ندارم. خدای تهران و اصفهان یکیه. حتی دو سال پیش ریس اداره امون همش بهم میگفت بیا برو تهران اخرش ی روز گفتم چرا گفت اونجا مورد ازدواج برات زیاده گفتم خب دختر هم زیاده گفت شرایط مثل تو کمه. چقدر اون بنده خدا برا ازدواجم دعا میکرد😄البته جای پدرم بود ایشون

نه اصلا به دانشجویی ربط نداره اونجا بانک اطلاعاتی دارن از مراجعینو خیلی اصولی افردو به هم وصل میکنن ...

عزیزم منظورم اینه تهرانم بودم بخت من تخته بود

خیر. مردی که تو عقد جدا شده باشه و شرایطش بهم بخوره بله ولی بچه را نمیتونم تحمل کنم

زن ۴۰ ساله مجرد سالمه ولی مرد ۴۰ ساله مجرد معلوم نیست چرا مجرده یا پول نداره یا مشکل خاصی داره 

مرد عاق دیگه نهایل ۳۰ و چند ازدواج میکنه

اگه از تاریخ ۱۴۰۴/۷/۲۵ به بعد تاپیک بی اهمیت زدم یا دیدی زیر تاپیک یکی دیگه پست گذاشتم، بزن تو دهنم و بگو گمشو برو از سایت مگه تو درس و کار نداری. بگو میخوای بازم ۷ سال از عمرتو تلف کنی؟

زن ۴۰ ساله مجرد سالمه ولی مرد ۴۰ ساله مجرد معلوم نیست چرا مجرده یا پول نداره یا مشکل خاصی داره مرد ع ...

باشه عزیزم. میشه دست بردارید از توصیه هاتون. من در مورد مرد مطلقه نظر نخواستم. در ضمن خودم برادر مجرد دارم بزرگتر خودم وضع مالی عالی و سالم . دلیل نمیشه الان دیگه پسر به شرایط من نباشه

عزیزم من همه دوستام تهرانن بخدا اونام مجردن. یکیشون کارمند وزارت خارجه یکیشون کارمند جهاد کشاورزی ام ...

ارررهههه

تهران ک از همه جا مجرد بیشتر داره

هم دختر

هم پسررر

ولی نظر شخصیم اینه مذهبی ها ک بیشتر دنبال خانم های محجبه ان سن های پایین تر زن گرفتن

الان متاسفانه اغلب دنبال دختر بروز میگردن

من از وقتی استایل بروزتر میپوشم پیشنهادام زیادتره

منم ۶۹ یی. و مجردم و تهرانم هستم

تحصیلاتمم دکتراست و شغلمم عالی

کلا پسرا کمتر بگیر شدن 😂

خاستگار الانمم ک خیلی خیلی استایلش مردونس و پیرمردطور😆 لباس میپوشه 

دنبال خانم خیلی بروز بوده

لباس  شیک و مد روز 

یعنی منظورم اینه خیلی خیلی ظاهر مهمه و ادمهایی ک جدید باهاشون دوست میشی

کاش محل کارو عوض کن حداقل همکارهات جدید میشن و میتونی ارتباطات جدید پیدا کنی

اگه تونستی عضو‌گروه های کوه نوردی شو

واسه روحیه ان هم عالیه

اغلب خوش روحیه و پرانرژی ان و خیلی مجرد زیاده

چله و اینها رو بیخیال شو

ارررههههتهران ک از همه جا مجرد بیشتر دارههم دخترهم پسرررولی نظر شخصیم اینه مذهبی ها ک بیشتر دنبال خا ...

مرسی عزیزم.