2777
2789
خدا را شکر خوشبخت بشید. راضی هستید؟

ممنون گلم . بله راضیم فقط همش پیش خودم میگم کاش سی سالگی ازدواج می کردم 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
باز دیپلمه با یه شغل خوب رو ادم روش فکر میکنه میگه همه چیزش خوبه این ملاکش رو ادم کوتاه میاد ولی این ...

دقیقا حرف منم در مورد ی پسر بیسوار سن بالا که هیچی نداره همین بود.اونوقت میگن چرا سخت میگیری.یکی بود حدود 38.سیکل داشت و سربازی هم نرفته بود و تکلیفش معلوم نبود.مامانش میگفت ی طبقه خونه خالی داریم برید توش تا خونه بخره.بعدش اصرار که البته خونه از خودش نیستا و بنامش نیستا فقط یکی دو سال بشینید و تکرار میکرد.انگار من همون وقت نشسته بودم خونشو جمع کنم.به معرف گفتم نه میگفت چرا خوبن که.گفتم این یارو معلوم نیست تا الان چه غلطی میکرده حتما معتاد بوده الان تازه ترک کرده که هیچی نداره.میگفت نه با هم میخرید همه چیز.من دختر تا فوق لیسانس خوندم تازه بعدش شروع به کار کردم از صفر و خرجم همه با خودم بوده نه بابام الان خونه و ماشین دارم چطور این با 15 سال بیشتر کار کردن هیچی نداره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من درسن۴۳سالگی باآقای مجردهم سن خودش باتحصیلات ووضعیت مالی مناسب وبدون هیچ مشکل اخلاقی ازدواج کرد.خیلیم راضیه ازازدواجش

منظورم اینه که باتوجه به شرایط الان که سن ازدواج هم درآقایون وهم خانمهابالاتررفته موردمناسب پیدامیشه .شماهم طبق چیزی که خوندم ازلحاظ تحصیلات وشغل وثروت شرایط خوبی داریدپس نگران نباشید ان شاالله که موردمناسب ودلخواهتون پیدامیشه.

فقط ازلحاظ ظاهری سعی کنیدسرزنده وجوان وخوش پوش به نظربرسیدوتوی گروههاومکانهای هم رده باخودتون زیادرفت وآمدداشته باشید.

عزیزم اگه طرف لیسانس یا دکترا داشته باشه ادم نباشهمیخوای چیکار اخه؟؟؟چرا اصرار ب تحصیلات داری، خب اگ ...

تحصیل و اخلاق ربطی بهم نداره درست ولی بیسواد بودن هم دلیل اخلاق خوب داشتن و سالم بودن نیست.ولی باید متناسب باشی تا حدودی حداقل از نظر ذهنی و فکری که بتونی زندگی کنی.اون خانم شرایط خاصی داشته حتما که تشخیص داده برادر شما را قبول کنه با سابقه قبلیش و برادر شما هم فکر نمیکنم گزینه بهتری میتونست داشته باشه.از لحاظ تحصیلی هم که برابرند و این خوبه.چهره معمولی یا تیک ساده در برابر سابقه اعتیاد خیلی هم گزینه خوبی براش بوده.به هر حال امیدوارم خوشبخت باشند.

بعضیا از تحصیل فقط مدرکشو دارند و میتونن راحت با سیکل هم کنار بیاد و با هم هم فکر باشند و مشکلی هم نیست.اما کسی که واقعا تحصیل کرده و فکرشو روش گذاشته خواهی نخواهی طرز فکرش کلا عوض شده.برای هر چیزی دلیل و منطق میخواد تحلیل میکنه برنامه ریزی میخواد.دوست داره علم و آگاهیش بروز باشه و از امکانات جدید استفاده کنه و یاد بگیره.قطعا نصف روزم نمیتونه با کسی که این چیزا براش مهم نیست، هم کلام بشه و هیچ کدوم حرف و جذابیتی برای هم ندارند.

دقیقا حرف منم در مورد ی پسر بیسوار سن بالا که هیچی نداره همین بود.اونوقت میگن چرا سخت میگیری.یکی بود ...

بعد میگن سخت میگیرید یا میگن تو ازدواج بکن نیستی 

من  مثل بعضیا انتظارای عجیب غریب از طرف ندارم که خونه تو فلان جا داشته باشه ماشین فلان مدل داشته باشه ولی مثلا میگه درس نخوندم کار کردم خوب  درآمدت این همه سال چی شده حداقل باید طلایی چیزی خریده باشی سرمایه داشته باشی 

خیلی از همکلاسیای آقای دانشگاهم هم درس میخوندن هم کار میکردن خرج خودشون  و تحصیلشون رو درمی‌آوردن و پس انداز هم میکردن خوب اینا پس چیکار میکنن درس که نمیخونن پس تایم بیشتری دارن برای کار کردن نسبت اونا 

برای من یه مورد نیست از وقتی شاغل شدم سر وکله همچین آدمایی بیشتر پیدا میشه  

معتاد هم نباشه طرف ولخرج یا رفیق باز و ول  هستش یا هوش مالی نداره بعدا تو زندگی هم میخواد عذاب بده طرفش رو

دوست من درسن۴۳سالگی باآقای مجردهم سن خودش باتحصیلات ووضعیت مالی مناسب وبدون هیچ مشکل اخلاقی ازدواج ک ...

ما هم یه استاد داشتیم اوایل ۴۰ سالگی بود ازدواج کرد شوهرش بنظر خوب میومد ولی خوب الان یه سری دهه۸۰ بچه هم دارن ادم اینا رو میبینه افسرده میشه

نه اونم یکی مثل بقیهبه خودش میرسه شاده توی اجتماعه کار میکنه سفر خارج میرهآنقدر از هر لحاظ کامل کرده ...

اونوقت چرا ازدواج نمیکنه ایشون؟

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

چنتا از دوستام ۴۰ و بالای ۴۰ ازدواج کردن خیلیم خوشبختن،سوره یاسین ۶۹ بار بخون هدیه بده ب خانم فاطمه ...

69 بار تو چند روز؟

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖