2777
2789
چه جوری؟ من هیچ جوره درست نمیشه دیگه مرزای افسردگی را رد کردم

عزمزمه من دوستم تازه عقد کرده ۴۲ سالشه از زندگی نامزدش هم خیلی راضی الان دیگه سن ازداوج کلا بالا رفته مثل قدیم نیست یکی تو ۴۰ یکی تو ۵۰ مهم هم براشون نیست

چی بگم والاتصویر سازی ذهنی کنید یک مدت ، البته همه نکاتش رو رعایت کنید ، تو گوگل بزنید میاره راجبش

عزیزم همه این کارا را کردم هر چی دوره این مدلی بود من گوش دادم اجرا کردم. چندتا دفتر مشخصات نوشتم نمیدونم کجای کارم می لنگه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله بیشتر دعا میکنمبیشتر زیارت عاشورا و سوره یس و استغفار و نماز جعفرطیار و نماز شب میخونمخوا ...

ببین رو هرچی بیشتر تمرکز کنی ازت فراری میشه

من ب اسی هم گفتم،هر یس ک خوندی بعد تموم شدنش دیگه بهش فک نکن بسپر بخودشون و بیخیال زندگیت کن،من هیچ چله ای نگرفتم،نذر و نیازم قبلنا کردم ولی دیدم نشد بیخیال شدم،فقط یس خوندم و خودم با کتاب و کار و بیرون رفتن مشغول کردم ک بهش فک نکنم،بعد بیخیال شدن قسمتم شد

خدا را شکر. نمیدونید چیکار کرد؟ منظورم ختم و چله ؟

اگر اصفهانی هستی برو مقبره علامه مجلسی؛ ختم حمد هدیه به ایشون رو انجام بده؛ اگر توی چهله اول حاجت نگرفتید دوباره چهله دیگری انجام بدید.

تا دلتون بخواد ی مدت دعا نویس رفتم همه گفتن بختت را بستن ما درستش می کنیم جز پولایی که از دستم رفت و ...

من یک سری اعمال قرآنی و نماز برای ابطال سحر بلدم به زودی تاپیک میزنم

عزیزم من زیر 25 خودم خیلی مشتاق نبودم ازدواج کنم

ولی من از نوجونی دلم میخاست ۲۲ ازدواج کنم و زیر ۲۵ بچه دار بشم.‌

فکرشو نمیکردم بشم ۴۰ و اینقدر پوچ.‌ این قانون راز و اینا چرته. 

من همون موقع مدام تک دفترم نامه به خدا مینوشتم و خودمو تو زندگی که میخاستم تصور میکردم.‌

پوچیم هم به خاطر اینه که همسر و فرزند و زندگی هدفمند ندارم.

هم اینکه خانواده نزاشتن درسمو بخونم یا سرکار برم.‌ عاطل د باطلم کردن. 

گاهی دیگه حتی فکر ادم خسته میشه. 

تنها کسی که از جنگ ناراحت نبود من بودم! دلم میخاست یه موشک خاصه بخوره به من! تا این حد نابود بشما

ولی من از نوجونی دلم میخاست ۲۲ ازدواج کنم و زیر ۲۵ بچه دار بشم.‌فکرشو نمیکردم بشم ۴۰ و اینقدر پوچ.‌ ...

منم با جنگ مشکلی نداشتم چون دلبستگی به این دنیا ندارم.

عزیزم ولی بنظرم الانم دیر نیست هر طور شده یک کاری دست و پا کن ایکاش اصفهان بودی من میتونستم تو شرکت ها برات کار پیدا کنم.

خواهشا از این حال و هوا بیا بیرون. هر طور شده ی مشغولیت و یک منبع درآمد پیدا کن. برای ازدواج هم اینقدر ناامید نباش قبول دارم هر کدوم ما ادم ها تو زندگی خ ناکامی داشتیم ولی من خیلی ها را دیدم مثل ما و حتی بدتر یهو ورق برگشته براشون.

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

منم با جنگ مشکلی نداشتم چون دلبستگی به این دنیا ندارم.عزیزم ولی بنظرم الانم دیر نیست هر طور شده یک ک ...

ازدواج که دیگه واقعا اصلا. هر چیزی به سنش و وقتش قشنگه. 

من واقعا بریدم ازش.‌ اینقد به هر دری زدم نشد زده شدم.‌

در مورد کار ممنونم ازت 

خیلی پیگیرم 

حتی استخدامی هم شرکت کردم قبول نشدم

اکثر شغلهام اینجا اینجوریه که باید کمی لاقل بدحجاب باشی و با صاحب کار مچ بشی! یا کمی اهل حروم و حلال نباشی پول بیشتر بگیری...  که محال ممکنه من اینطور کنم.  یا ۹۹ درصد محدودیت سنی گذاشتن. 

ولی خدا میخاست یا بخاد یه کار در محیط سالم و خوب...

چی بگم عزیزم 

امان از وقتی که روح ادم بُبره از دنیا!