2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان کلی پسر همکار دارم همه دهه شصتی ومجرد..پسرهای خوبی ان..ولی بختشون باز نشده هنوز

بعضی ها متاسفانه نظرات سطحی میدن. انگار من نشستم میگم الا بالله این موقعیت را میخام من میگم هیج جوره ادم خوب نمیاد سر راهم. ادم خوب از نظر من هم کفو بودن از لحاظ ایمان و شخصیت و تحصیلاته. حالا این کاربر توصیه داره چون چهل سالته برو زن مرد بچه دار شو. چرا یک خانم مستقل که جایگاه اجتماعی خوبی داره باید این شرایط را قبول کنه بعد مردی که جدا شده و بچه داره قطعا ادم نرمالی نبوده که حال من برم خودم را بدبخت کنم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

عمه من ۴۰ سالش بود که ازدواج کرد خیلی آدم خوبیه.همه میگفتن دیگه باید با مردی که یکبار ازدواج کرده عروسی کنه ولی یه پسر خوب نصیبش شد الان یکساله ازدواج کرده و الحمدالله خوشبخته

انشاله شما هم خوشبخت بشی

سایت عمومی هست وقتی چیزی می‌پرسی انتظار شنیدن طیف متفاوتی از نظرات رو داشته باش

اخه نظرات شما بدرد خودتون میخوره من نگفتم مورد نیست گفتم مورد که از لحاظ شخصیت بهم بخوره. بعدشم هر انسانی شرایط خودش را داره یکی چهل سالشه تو خونه نشسته یکی هم چهل سالشه مستقل و موفقه قطعا که نباید هر مردی را قبول کنه

عمه من ۴۰ سالش بود که ازدواج کرد خیلی آدم خوبیه.همه میگفتن دیگه باید با مردی که یکبار ازدواج کرده عر ...

خدا را شکر. نمیدونید چیکار کرد؟ منظورم ختم و چله ؟

خوب میترسن معرفی کنن...من خودمم میترسم..چون اگه جفت وجور نشن یک عمر لعن ونفرین میکنن

نمیخواد کاری کنن که به مادر پسره نشون بدن بگن این و این هستن خودتون برید صحبت کنید باهاشون دیگه خودشون رو دخالت ندن تو مراحل خاستگاری و آشنایی بقیه چیزا 

اون آدمی که من دیدم از این نمیترسه از عمد نمیگه 

ببخشید عزیزم یه سوال یعنی خواستگار ندارید اصلا

چرا داشتم ولی بخدا هیچکدوم بدرد نمیخوردن من اصلا مالی و... منظورم نیست اصلا بهم نمیخوردن.دیدی بعضی ها مورد مناسب سر راهشون نمیره من از اونام 

بعضی ها متاسفانه نظرات سطحی میدن. انگار من نشستم میگم الا بالله این موقعیت را میخام من میگم هیج جوره ...

که اینکار و کردم شکست خوروم

شد ازدواج ناموفق واسم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم