2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اینکار و کردم شکست خورومشد ازدواج ناموفق واسم

بنظر من اشتباهه ادم از ترس سن تن به هر ازدواجی بده مخصوصا مردایی که جدا شدن نمیکم همه اشون ولی بخدا اکثرشون مشکل دارند خب چرا ادم بره خودش را بدبخت کنه که بگه شوهر کردم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

اسی

نخودکی مشهد رفتی؟

بار اول رفتم زیارتشون و دعا کردم..

همون سال هم گرفت..

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بعضی ها متاسفانه نظرات سطحی میدن. انگار من نشستم میگم الا بالله این موقعیت را میخام من میگم هیج جوره ...

من چهل سالگی با مرد بچه دار ازدواج کردم البته دخترش عروسی کرده بود ولی خیلی اذیت شدم الان میبینم زن ها با بچه مرد مجرد پیدا کردن ناراحت میشم از انتخابم

توقع رنج است 

خدا را شکر. نمیدونید چیکار کرد؟ منظورم ختم و چله ؟

عزیرم ببخشید اینو میگم من خودم آدم با ایمان و نرمالی هستم ولی اصلا اعتقادی به چله اینا ندارم. بخت هر کسی یه جوره یکی مثل شما تحصیل کرده و موقعیت خوب کاری ولی چیزی که میخواسته نصیبش نشده فعلا خدا بزرگه انشالله به همین زودی یه جوری برات جفت و جورش کنه که باورت نشه. من خودم برام اتفاق افتاده توی اوج نا امیدی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خودت نرو اصلا. به هر کسی هم اعتماد نکنیدیکی بفرست برات با واسطه‌ها صحبت کنه

عزیزم اینجا را گفتن خیلی معتبره. تا رفتم دوتا پیرزن مسجدیا از نوع بیسوادش بودن. همون موقع نسخه پیچدن زن ی دیپلم مغازه دار با دوتا بچه شو گفتم چرا اونوفت گفتن چون بچه دار نمیشی. بنده خداها خودشون را متخصص زنان میدیدن. میخاستم بکم موردای شما تو سطل زباله هم ریخته دیگه نیاز نیست شما معرفی کنید

ببین عزیزم باید واقعیات رو هم در نظر گرفت مثلاً تو ۴۰ سالگی دنبال پسر باکره باشه بجز پخمه دیگه موجود ...

این چه نظریه.اگه شما و اطرافیانتون فقط اونایی که پخمه هستند دنبال کثافتکاری نیستند دلیل نمیشه که همه همینجور باشند.کلی دیدم هم دختر و هم پسر که تا سن بالا ازواجشون جور نشده یا نمیخواستند.نه پخمه بودن نه اهل دوستی. پسر بوده فوق لیسانس مهندسی بسیار موفق خلاق کنارش هنرمند خوش اخلاق با شرایط مالی خوب حتی مذهبی هم نبود.اما اهل روابط بی هدف نبود و فقط دنبال مورد مناسبش بود که سطح تحصیلات و شغل و جایگاه خوبی داشته باشه از نظر اخلاقی و فکری متناسب باشند که سن بالا پیدا کرد و خوشبخت شدند.

بنظر من اشتباهه ادم از ترس سن تن به هر ازدواجی بده مخصوصا مردایی که جدا شدن نمیکم همه اشون ولی بخدا ...

تنهایی خلا و همدم شریک

یکسری ۴۰تا ۵۰ خواستگار که نصف شون دیدم خود پسر هرو

و از بین اونایی که منو خواستن

ومنم به خواستن فکر میگردم

خلاصه بهت بگم درپیت

و این همسر سابقم بین بدک بدتر شد

تاپیک جامع باید بزنم واسه خواستگارهای اون دورم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

عزیرم ببخشید اینو میگم من خودم آدم با ایمان و نرمالی هستم ولی اصلا اعتقادی به چله اینا ندارم. بخت هر ...

خداییشم خ چله و اینا گرفتم فقط حالم بدتر شده

چرا داشتم ولی بخدا هیچکدوم بدرد نمیخوردن من اصلا مالی و... منظورم نیست اصلا بهم نمیخوردن.دیدی بعضی ه ...

میدونم چی میگی عزیزم حالا اگه انشالله کسی سر راهت قرار گرفت که خوب بود یعنی مرد واقعی بود از لحاظ مالی ولی ضعیف بود اگه خودتون مالی خوب هستید به اون سخت نگیرید تا بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤