2777
2789
چند نفر میشناختم بالای ۴۰ ازدواج کردن یکی تو ۶۰ سالگی که برای اولین بار ازدواج کرد هم دیدم.

ببخشیدا تو شصت سالگی به چه درد ادم میخوره؟همین الانشم از تنهایی افسرده و داغونم کلی درد و مرض گرفتم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم من کارمندم شغلمم جوریه که تو محیط مردونه زیاد هستم و تا دلتون بخواد بیرونم

به خودت میرسی؟؟اراسته..عطر وادکلن حسابی بزن..به پوستت خیلی برس...شاید فکر میکنن توقعت بالاست..یه جوری برسون که خیلی متوقع نیستی وبه زندگی معمولی راضی هستی

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

تامیتونی برو بیرون..وقتی ازدواج سنتی میخای باید بری هیات روضه بسیج کلاس های مختلف..درکنارش چله بری ه ...

من میرفتم به نیت خاستگار نبود میدیدم میان میگن اگه دختر خوب سراغ دارید معرفی کنید ولی هیچ کس رو معرفی نمی‌کردن رنج سنی هم تو همچین جاهایی مختلفه بالاخره یکی دوتا پیدا میشد معرفی کنن ولی نمیکردن الان مدت زیادیه بنا به دلایلی دیگه نمیرم اونجا 

خب من اصلا نیست همه فکر میکنن من خودم رد میکنم ی چندتا هم بودن هیچ جوره نمیتونستم بپذیرمشون از لحاظ ...

عزیزم رسیدگی به خود خیلی مهمه

مثلا همه فکر می کنن من بیبی فیسم 

ولی خیلی به خودم می رسم که اینطور به نظر بیام و تو چشم باشم

ببین عزیزم باید واقعیات رو هم در نظر گرفت مثلاً تو ۴۰ سالگی دنبال پسر باکره باشه بجز پخمه دیگه موجود ...

شما نظر ندی بهتره. 

من میرفتم به نیت خاستگار نبود میدیدم میان میگن اگه دختر خوب سراغ دارید معرفی کنید ولی هیچ کس رو معرف ...

خوب میترسن معرفی کنن...من خودمم میترسم..چون اگه جفت وجور نشن یک عمر لعن ونفرین میکنن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

به خودت میرسی؟؟اراسته..عطر وادکلن حسابی بزن..به پوستت خیلی برس...شاید فکر میکنن توقعت بالاست..یه جور ...

جلف نیستم معمولی. اکثرا فکر میکنن مغرورم یا با دخترایی که تو محل کار برخورد داشتم فکر میکنن کسی تو زندگیم هست یعنی بازتاب بیرونی اینجوری دیدم

ببین عزیزم باید واقعیات رو هم در نظر گرفت مثلاً تو ۴۰ سالگی دنبال پسر باکره باشه بجز پخمه دیگه موجود ...

نه الان کلی پسر همکار دارم همه دهه شصتی ومجرد..پسرهای خوبی ان..ولی بختشون باز نشده هنوز

آره یه آزمایشگاه مواد غذایی داشت

منم موقعیتم تقریبا تو مایه ها ایشونه. لعنت بر مواد غذایی انگار بخت را بسته میکنه😂

گلم من کارمندم شغلمم جوریه که تو محیط مردونه زیاد هستم و تا دلتون بخواد بیرونم

عزیزم الهی به زودی بهترینش نصیبت بشه

چله زیارت عاشورا برای شهید صفری بگیر 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

چله های که اون چند سال برداشتم

خصوصا ۹۴تا۹۶

تعدادشون زیاد کرد

بازم تو زنوگی برای موندن خوب شدن اوم آدم برداشتم

سالهای ۹۸و۹میگم آدم همیشه یک مشکلی هست

که باز دست به دعا بشه

وباز دو سال جدایی هم بهمین منوال  اسفندد۹۹تا ۱۴۰۱ هم برداشتم

بازم چندین مورده راه دادم

یا خونه

یا بیرون

آخر اقوام دور فسمت م شد

نه اون پیر ها شکسته شده ها که بچه داشتن یا خودشون 

یا با مادر یچه بود یچه شون

از کوچک تا یکی دختر بزرگ داشت خود مرده متولد ۵۷ی بود

کلا تا نرز بازنشستگی 

حالابازنشسته هم نیودن هم ولی شکسته سن بالا میزدن

اسفند ۱۴۰۱ عقد کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم