2777
2789
دیگه واقعا توان انجام این جور چیزها را ندارم. اینهمه دختر و پسر راحت ازدواج میکنن اینهمه چله نشینی ن ...

اخه خیلیا هم دوست میشن همکلاسیم بود با بیشتر پسرای دانشگاه دوست شده بود بلافاصله بایکی به هم میزد با یکی دیگه اوکی میشد زود هم ازدواج کرد یا یکی از دوستام تو یه گروه تلگرامی دوست شده بودن پسره جوری بود میگفتم اینو سرکار گذاشته میخواد سواستفاده کنه ولی الان بچه هم دارن البته پسره هیچی نداشتا حتی بابای دختره بهش کار داد جمعش کرد

یا یکی تو دانشگاهمون بود نامزد کرد چه مراسمی هم گرفت  بعد بالافاصله به هم خورد یکی دیگه تو آستین داشت زود با اون ازدواج کرد 

خیلی دیدم اینجوری ازدواج کردن ولی خودم اینجوری نمی‌پسندم و اهلش هم نیستم البته دیدم که پشیمون هم شدن اونایی که تو سن کم دوست شدن ازدواج کردن  بهم میگن کاش جای تو بودیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یه استاد داشتیم اوایل ۴۰ سالگی بود ازدواج کرد شوهرش بنظر خوب میومد ولی خوب الان یه سری دهه۸۰ ب ...

بله شایداین حس هاباشه ولی خب دیگه زمانی بوده که گذشته وکاریش نمیشه کرد،حداقل ازاین سن به بعدحسرت نباشه

ببین میدونم شرایطتت سختهزن عموم همشهری شماستواقعا فرهنگ تاسف باری دارنخدا بهم رحم کرد که ازشون دور ش ...

اتفاقا اصفهان شهربسیارزیبابامردم بسیاربافرهنگیه،حرفتون اصلادرست نیست

زن عموی شمانماینده ی فرهنگ کلان شهری مثل اصفهان نیست

واقعا درکتون میکنم 

منم با صحبتهایی که کردید شرایط مشابه شما را دارم 

امیدوارم همه همسن وسال هامون خوشبخت بشوند 

یه همسر مناسب برای شما و من و همه دخترهای مجرد پیدا بشه وقتی که فکرش نمی کنیم🙏🏻

اتفاقا اصفهان شهربسیارزیبابامردم بسیاربافرهنگیه،حرفتون اصلادرست نیستزن عموی شمانماینده ی فرهنگ کلان ...

اصلا تو یه سری مسائل فرهنگ خوبی ندارن

هنوز تو یه سری سنت ها گیر کردن

تو اصفهان اگ یکی چهل سالش باشه و مجرد باشه 

اصلا باهاش خوب برخورد نمیشه 

بهش بها داده نمیشه

همین فامیل های زن عموم اکثرا زیر ۲۵ سال ازدواج کردن 

اگه دختری تا ۴۰ مجرد باشه دیگه بیچاره است

از اظهار نظر بیخود

و فوضولی مردم 

💍♥ i said yes 

واقعا درکتون میکنم منم با صحبتهایی که کردید شرایط مشابه شما را دارم امیدوارم همه همسن وسال هامون خوش ...

ان شاءالله عزیزم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

اصلا تو یه سری مسائل فرهنگ خوبی ندارنهنوز تو یه سری سنت ها گیر کردنتو اصفهان اگ یکی چهل سالش باشه و ...

عزیزم من اصلا در مورد شهرم اذیت نیستم کسی هم چیزی نمیگه بهم. ولی خودم اونقدر برای سرکار رفتن و ازدواجم اذیت شدم که دلم میخاد از این شهر برم.

عزیزم من اصلا در مورد شهرم اذیت نیستم کسی هم چیزی نمیگه بهم. ولی خودم اونقدر برای سرکار رفتن و ازدوا ...

ولی من اذیت شدم

از دستشون

از دست کارهاشون از دست حرفاشون

من که کلا از کشور رفتم کسی رو نبینم

💍♥ i said yes 

ولی من اذیت شدماز دستشوناز دست کارهاشون از دست حرفاشونمن که کلا از کشور رفتم کسی رو نبینم

ان شاءالله موفق باشید هرجای این کره زمین هستین.

ولی من اذیت شدماز دستشوناز دست کارهاشون از دست حرفاشونمن که کلا از کشور رفتم کسی رو نبینم

دوست من هم که نوشتم در۴۳سالگی باموردمناسب ازدواج کرده درهمین شهربوده وهمسرش هم اهل همین شهره 

فکرنکنم نسبت به دختری باهمین شرایط توبقیه شهرهاوروستاهای ایران بیشتر اذیت شده باشه.

شماازکارهاوحرفهایی خسته شدیدکه توی همه ی شهرهای ایران هست وخیلی جاهاخیلی خیلی بیشترازاصفهان.

بهتره اینقدرکلی وبی محاباراجع به یه شهربزرگ وفرهنگ سازومردمش حرف نزنید.

ان شاالله که هرجای دنیاهستیدشادباشید.