2777
2789
عنوان

مدارک گم شده

191 بازدید | 29 پست

مدارک همسرم ک کارت ملی وشناسنامه وسندموتورش و... بودتویه کیف کوچیک بودن گم شدن خونه روزیرروکردیم نبودامروزم رفت بیرونوگشت نبودن نمیدونه کجاگمشون کرده چقدطول میکشه شناسنامه وکارتش بیان چقدهزینش میشع؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
اگه فکر میکنی داخل خونه گم شدهگوشه روسری تو گره بزنبنداز وسط خونهدوباره از اول شروع کن به گشتن خونهب ...

پیدامیشن ب نظرت؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله پیدا بشه گوشه روسریتو ببند یه چیزی هم نذر کن 

بر من گم شده بود خیلی معجزه وار بعد ۳ روز پیدا شد

اگه یه ادم خدا شناس پیدا کن میبره میده پست میارن دم در خونتون

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

اگه فکر میکنی داخل خونه گم شدهگوشه روسری تو گره بزنبنداز وسط خونهدوباره از اول شروع کن به گشتن خونهب ...

سلام 

منم وسیله گم کردم روسری گره زدم ولی یکی دوبار استفاده کردمو گذاشتم تو کمد😐 دیگه هم نگشتم

انشاالله پیدا بشه گوشه روسریتو ببند یه چیزی هم نذر کن بر من گم شده بود خیلی معجزه وار بعد ۳ روز پیدا ...

واقعادیگه ذهنم ب جایی قدنمیده چندوقت پیشم گواهینامش گم شددیگه پیدانشدهردومون ب شدت فراموشکارشدیم

واقعادیگه ذهنم ب جایی قدنمیده چندوقت پیشم گواهینامش گم شددیگه پیدانشدهردومون ب شدت فراموشکارشدیم

من هر چی گم میکنم بااین روشی که گفتم پیدا میکنم. حتی فامیلامون هم اعتقاد پیدا کردن هر چی گم میکنن میگن بنویس تو قرآنت بذار. 

ازاین کاربری دونفر استفاده می کنیم منو دخترم. لطفاً کاراگاه بازی در نیارین

گواهینامه من گم شد 

هر جا رو بگی گشتم نبود 

خونه رو زیر و رو کردم پیدا نشد

روسری رو گره زدم 

گشتم باز پیدا نکردم

کابینت های بالای آشپزخونه رو فقط نگشته بود 

روسری گره خورده وسط خونه خودمم نا امید نشسته بودم

نگاهم افتاد به کابینت

گفتم ول کن بیکاریا 

چجوری رفته اون تو

ولی فکر و خیال ولم نکرد

تا رفتم رو چارپایه دست انداختم داخل قابلمه ها پیدا شد

چرا اونجا بود نمیدونم ولی پیدا شد 

و خیلی چیزای دیگه رو من اینشکلی پیدا کردم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
روی یه ورق کوچیک بنویس کیف با مدارک، قرآن رو باز کن سوره توبه آیه 108روی کلمه فیه فیه بذار معجزه ی ق ...

گذاشتم دعاکن پیدابشن منم برات صلوات میفرستم😔

همین کارایی ک دوستان گفتن انجام بده حتمن‌پیدا میشه توکل برخدا

برای اقدام دوباره والا زمان بر هست 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

یه کارت شناسایی معتبر + کپی شناسنامه خودش+ کپی و اصل شناسنامه شما+ کپی و اصل سند ازدواج و دو قطعه عکس با زمینه سفید ببره ثبت احوال درخواست شناسنامه جدید بده. حدودا یه ماهه حاضر میشه و پونصد تومنی هزینشه. بعدش درخواست کارت ملی بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.