2777
2789
عنوان

مدارک گم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 29 پست
گواهینامه من گم شد هر جا رو بگی گشتم نبود خونه رو زیر و رو کردم پیدا نشدروسری رو گره زدم گشتم باز پی ...

فلسفه روسری گره زدن چیه؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
پیدا میشه مطمئن باش

پیداشد خیلی خیلی ممنون عزیزم برات صلوات میفرستم😍😍😍

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه فکر میکنی داخل خونه گم شدهگوشه روسری تو گره بزنبنداز وسط خونهدوباره از اول شروع کن به گشتن خونهب ...

پیداشدخیلی خوشحالم ممنون عزیزم

منم امتحان میکنم ببینم چی میشهخدا کنه پیدابشه

برامن پیداشدخداروشکر

بیشتر از خودت میتونم بگم خوشحال شدمخداروشکر

دیگه ناامیدشده بودم نمیدونی چ باری ازرودوشم برداشته شدممنون عزیزم برات صلوات میفرستم حتماااا💕😍

الهی شکرکدوم کارو انجام دادی

هردوشونو.. 

هم اسم شی گمشده رونوشتم گذاشتم روایه108سوره توبه کلمه فیه فیه... هم روسری گره زدم