2777
2789
عنوان

خانم های ترجیحا مذهبی یک سوال

1064 بازدید | 80 پست

بنظرتون بهترین سنی که میشه فرزند دختر رو کم کم نسبت به اصل موضوع حجاب و پوشاندن موها و بدن در برابر نامحرم آشنا کرد چه سنی هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲..۳ سالگی ب بعد 

لباس کوتاه براش نپوشین بیرون و یواش یواش براش روسری های کوجولو بپوشین.

سرلخت بیرون نبریدش...

و یواش یواش از۷سالگی با ذوق از حجاب براش بگین

بگین ک چقدر ارزشمنده موهاش بدنش و هرکسی نباید ببینه با قصه بگین براش درباره مروارید مثلا دزد میخواست ببردش و... یه کتابی هم هست لینا لونا.. اونم برای کتابه..... 

خودش اخلاق مثبت مامان گلش و ببینه عاشق حجاب میشه ان شاءالله نگران نباشین...

و اگه چادر دوست داشت نگین نه زوده برات همراهیش کنین

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
۲..۳ سالگی ب بعد لباس کوتاه براش نپوشین بیرون و یواش یواش براش روسری های کوجولو بپوشین.سرلخت بیرون ن ...

ی کتاب هست

خاطرات سفیر

با مامانش از بچگی سوال و جواب داشتن

مثلا مامان میپرسید چرا باید نماز بخونیم اونم میگشت دنبال جواب وچیزی و کاری و بدون دلیل انجام نمیداد... و دیگه رفت فرانسه و برگشت دینش و اصالتش هم همه جا همراهش بود. اینم روش خوبی بود ک از همون اول ذهن وقلقلک بدن بچه با فکر انتخاب کنه دینش رو.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

الهی عاقبت بخیرباشین زیر سایه امام زمان عج الله و خدا دخترگلتون و حفظ کنه و کلی بهش اجی و داداش عطا کنه ♡♡♡♡♡

تا قبل 6 سالگی همه مدل براش بپوش البته از 2 سالگی براش جا بنداز پوشش خونه وبیرون باهم فرق داره 

بچه هابیشتر بیننده هستن تا شنونده 

بهترین تشویق هم ست مادر دختریه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

از هفت سالگی کم کم روسری رو تو خیابون سرش کن.پیش فامیل نامحرم لباس پوشیده مناسب.

از ۹ سالگی بصورت خودکار دیگه هر جا بره یا هرکس بیاد خودش روسری سر می‌کنه.

لباس مناسب سن ۹ سال متاسفانه تو بازار وجود ندارد برای مذهبیا

بهتره خودت پارچه بگیری و لباسهای شاد فانتزی این سن رو براش بدوزید

من که فقط خودم لباس می‌دوزم برا دخترم که یازده سالشه.هر جام میرم حجاب داره

لباسایی براش می‌دوزم که حتی افراد بی حجاب اینقدر خوششون میاد که بهم نمیگن حالا چخبرا بود از الان باحجابش کردی.

امسال برده بودمش نمایشگاه کتاب هر کی میدید می‌گفت چه لباس شیک و با حجابی هیچ وقت از حجاب به دختر این سنی اینقدر خوشم نیومده بود

خودش از رو رفتار مامانش می‌فهمه ،تو مدرسه براشون جشن تکلیف میگیرن واز اون روز حالیش کن،سخت نگیر بچه ...

من برای دخترم ،وقتی ۴ سالش بود یه چادر دوختم . وقتی سرش می کرد و بازی می کرد ،قربون صدقه اش می رفتم و از زیباییش تعریف می کردم . کیف و لوازم التحریرهاشو سعی می کردم با عکسهای با حجاب بخرم . یه آینه براش خریدم روش نوشته چادریها خوشگلترن . بعدم که جشن تکلیف مدرسه عالی بود . خودمم توی خونه جشن تکلیف مفصل براش گرفتم (یعنی بهتر از جشن تولد)و الان خداروشکر دخترم ،مقید هست . اونقدر قشنگ نماز میخونه که هر وقت میبرم مسجد،کلی خانمها قربون صدقه اش میرن .سجاده اش رو پهن می کنه ،عطر می زنه ،حتی رحل کوچیک قرآنشو می ذاره کنار سجاده و همیشه چادر مخصوص خودشم میاره،. 😍😍 دعا کنید همیشه اینجوری بمونه .

از بچگی بهش عفت رو یاد بدین 

ولی جوری نباشه ک بهش زور کنید حجابو چون دیدن هر کسی ک حجاب رو به زور داشته الان از بد حجابا هم بدتره

حجاب رو در نظرش خوب جلوه بدین تا خودش انتخاب کنه

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔

ی تجربه از خودم‌میگم 

ببین مادر با زور مارو چادری کرد و حجاب دار  خب بابام‌هم‌ی آدم‌مذهبی البته خشک مذهب  

حالا تا زمانی ک خونشون بودیم طبق سلیقه اونا باحجاب وچادر وهد واز این داستانا اما بعد از ازدواج خواهرم رفت اروپا 

حتی شلوار نداره با دامن کوتاه میگرده  

خودمم بعد از ازدواج‌روسری ندارم اکثر اوقات وبرام‌مهم‌نیس چادرو ک متنفرم‌ازش 

خب این چ مدلی باحجاب کردن بود ...