2777
2789
عنوان

کنکوریم چطوری خوابم رو تنظیم کنم

149 بازدید | 24 پست

سلام 

من کنکوری هستم

خوابم بهم ریخته ساعت 2 شب می‌خوابم تا 10 ظهر 

می‌خوابم خوابمو تنظیم کنم چیکار کنم نمیشه هرکاری میکنم

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتت چیههه؟یه سوال تازه کنکوری شدی؟منم هیمنجوریم دقیقا الان خیلییی پر انرژیم

تجربی

آره کنکوری 405 هستم 

منم

من بیشتری بخاطر این هست که از عید به این طرف برای درس خوندن شروع کردم بخاطر شرایطم شب تا صبح درس می‌خوندم برای همین الان خوابم بهم ریخته

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

تجربیآره کنکوری 405 هستم منممن بیشتری بخاطر این هست که از عید به این طرف برای درس خوندن شروع کردم بخ ...

برات آرزوی موفقیت میکنم من یه هفته دیگه کنکورم نمومهههههه خیلی حس جالبیه 

برات آرزوی موفقیت میکنم من یه هفته دیگه کنکورم نمومهههههه خیلی حس جالبیه

مرسی عزیزدلم همچنین برای تو🤍😚

خوب خوندی امسال؟ به نظرت قبول میشی؟

چه نصیحتی برام داری؟

مرسی عزیزدلم همچنین برای تو🤍😚خوب خوندی امسال؟ به نظرت قبول میشی؟چه نصیحتی برام داری؟

آره خوب خوندم 

استمرار داشتم اما اینجوری نبود که بگم روزی ۱۰ ساعت خواندم

نصیحتام راستش وقتی به دردت میخوره که یه اسکرین بگیری و یادت باشم و اجراشون کنی

اولی اینکه امسال سعی کن تا حد ممکن چیزی که درگیرند می‌کنه ازش دوری کنی مثال من خودم عاشققق سریال کره ای ام اما طی سال هیچییی  ندیدم چون میدونستم رفتم با خودمه بازگشتم با خدا 

اما الان تا جونننن دارم میبینم 

و اینکه یه نصیحت دیگه اینکه از همین اول حتما آزمون بزن لازم نیست حتما یه درس رو عالی باشی یا اینکه منتظر باشی کتابت نصفه بشن بعد بری آزمون بزنی از همون اول حتما بزن 

و اینکه آزمون ماز عالیههههههههه 

و اینکه با خودت رو راست باش اگهواقعا توی درسی ضعیفی نسبت به بقیه براش به کلاس مناسب ثبت نام کن حتما 

و خودتو با بقیه مقایسه نکن به هیچ وجه من یه ماه به کنکور هنوز ریاضی جمع بندی نکرده بودم دوستم گفت که همه فیلم های معین کرمی رو دیده و با معین کرمی ریاضی گل و گلستونه پ راحت میتونی ریاضی حل کنی اونوقت ۸ درصد زد 

یه دوست تیرهوشانی دیگه داشتم که صبح تا شب میخواند تما تراز گنکورش شد ۶۰۰۰ چون با کیفیت نمی‌خوند اما من همش خودمو باهاش مقایسه میکردم 

مرسی عزیزدلم همچنین برای تو🤍😚خوب خوندی امسال؟ به نظرت قبول میشی؟چه نصیحتی برام داری؟

برای درسی مثل زیست من اگه جات باشم فقط کتاب درسی میگیرم یه دستم آزمون های ما یه دست دیگم 

به قرآن اگه همه ازمونارو با دقت تحلیل کنی مال امسال و سال گذشته همراه باکنکورا در بدترین حالت ۷۰ میزنی 

من کل پینوکیو حل کردم اما به نظرم ۳ تا آزمون جامع ماز از کل پینوکیو بهتر بود

آره خوب خوندم استمرار داشتم اما اینجوری نبود که بگم روزی ۱۰ ساعت خواندمنصیحتام راستش وقتی به دردت می ...

مرسی عزیزم حتما نکاتت رو صبح یه گوشه برای خودم می‌نویسم داشته باشم

منم فیلم ترکی زیاد میدیدم چند روزیه ترک کردم تا سال دیگه😂

من زیست و شیمیم قویه

ولی خب تو ریاضی و فیزیک به شدت ضعف دارم

ریاضی کرمی ثبت‌نام کردم

شیمی هم فراهانی

فیزیک هم میخوام قربانی ثبت نام کنم

برای درسی مثل زیست من اگه جات باشم فقط کتاب درسی میگیرم یه دستم آزمون های ما یه دست دیگم به قرآن اگه ...

حتما اینکار و میکنم از همین الان 

آزمون‌های قبلیشون کجا میتونم دانلود کنم؟

مرسی عزیزم حتما نکاتت رو صبح یه گوشه برای خودم می‌نویسم داشته باشممنم فیلم ترکی زیاد میدیدم چند روزی ...

حبیبی خداروشکر کن زیست و شیمی قوی ای من برعکس توام 

و باید یه نکته بهت بگم که هیچ وقت فراموش نکننییی

من فیزیک و ریاضیات همیشه قوی بود و راز اینا فقططططط تسلیم نشدن و حل تست زیاد و سخته 

مثلاً من خودم برای ریاضی یکی از کتابهایی که نصفه حل کردم و واقعا عالی بود تک پایه نشر الگو بود که به شدت سخت بود و من سرش کمبود اعتماد به نفس میگیرفنم اما عالی بود  برای این دو تا درس اگه فقط اعتمادبع نفست رو حفظ کنی و زیادددد حل کنی عالیه 

حتما اینکار و میکنم از همین الان آزمون‌های قبلیشون کجا میتونم دانلود کنم؟

خیلی خوشحالم که اینو میشنوم ازت من خودم بیشترین ضربه رو از حرف نشنیدن خوردک 

من خودم آزمون ماز که ثبت نام کردم واسه پارسالش هم برام آورد 

وای حتما هست توی کانال های تلگرام از گوگل سرچ کن برات میاره آزمون های شو 

حبیبی خداروشکر کن زیست و شیمی قوی ای من برعکس توام و باید یه نکته بهت بگم که هیچ وقت فراموش نکننیییم ...

منم مشکلم دقیقا همینه تو فیزیک و ریاضی باید رو خودم کار کنم حتما

واقعا اگه بتونم خوابم رو تنظیم کنم و تو تایم درس خواندن به دیسیپلین برسم خیلی کارا میتونم بکنم و برای ریاضی و فیزیک وقت بزارم

امیدوارم بتونم

خیلی خوشحالم که اینو میشنوم ازت من خودم بیشترین ضربه رو از حرف نشنیدن خوردک من خودم آزمون ماز که ثبت ...

آها مرسی عزیزم ، وای از وقتی جنگ شده فی.لتر شک.نم اصلا کار نمیکنه امیدوارم زود درست بشه بتونمم دانلود کنم از همین الان کار کنم

مرسییی از وقتی که گذاشتی ایشالا موفق باشی و همین امسال یه رشته عااااالی قبول بشی و جواب زحمت هاتو بگیری قشنگم🤍🫀