2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

109 بازدید | 10 پست

سلام امروز تولد شوهرمه بعد من خیر سرم خواستم خودم کادو نخرم یهو خوشش نیاد چون سلیقمون‌ اصلا شبیه هم نیست بعد گفتم بیا بریم بازار یه چی انتخاب کن من حساب کنم خلاصه ما رفتیم این هرلباسی‌ دید گفت من خوشم نمیاد گشاده‌ فلانه بهمانه‌ دیگه من حقیقتش دلم شکست که نتونستیم براش چیزی بخریم یعنی سرخورده شدم که نتونستم خوشحالش کنم اینو بهش گفتم اونم گفت خب خوشم نیومده تو میخواستی منو خوشحال کنی خودت میومدی یه چی می‌گرفتی بعد اومدیم تو راه گفت کیک و اینا میخواستی بگیری چون قبلش گفتم بریم بازار بیایم کیکم‌ میگیرم گفتم نه اومدیم خونه من ناراحت بودم ازش  دیگه گفتم عب ندارن باز رفتم گفتم بیا بریم کیک بگیریم ‌گفت نه ولش کن فردا نمیخام و اینا به زور اومد سوار ماشین که شدیم گفت این تولد گرفتن تو برا من فقط ضرره بعد من گفتم باشه نریم پیاده شدم اومدم بنظرتون فردا براش کیک و کادو بگیرم خودم یا نه؟

خب بجای لباس این چیزا یه کارت هدیه میخریدی یا یه ساعت یا یه چیزی ک ب درد سرکارش بخوره

اونم رفتارش جالب نبود ولی خب فک کنم ب دلش اومده

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلش جایی دیگه پرنبود؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

افسرده نیست؟باخودش اصلانبایدمیرفتین به نظرمن

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یجورایی داشتی مسخرش میکردی خو یا میگفتی میگیرم کیک باز گفتی نمیگیرم

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا مَہْدۍ..!» وهنگامی‌که‌درپیِ‌خودم‌بودم‌تــورایافتم،‌یا مهدی(♡ ‍️ 

به نظر من حق داره ناراحت شه خب خودت حداقل کیک و گل رو میگرفتی انگار مسخرش کردی

آخه صبح میخاستم برم کارتم گم شده بود گفتم بزار خودش بیاد باهم میگیریم میایم خونه جشن میگیریم

تا حدی جبران کن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر