2777
2789
عنوان

شوهرم با دامادشون دعوا کرده

479 بازدید | 43 پست

کلا شوهرم بااین دامادشون ابشون تو ی جوب نمیره میگه بدم میاد ازش بااینکه تاحالا باهم یجا ننشستن 

این اولین بار بوده

امشب خونه پدرشوهرم این نذری داشتن شام 

بعد میگه شام دادیم مهمونا رفتن ومن پدرم بقیه ی پیرمرد که دوست بابامه وذیر اومده نشسته بودیم اونیکی دادماده رفته چایی بریزه بعد این داماد که شوهرم ازش خوشش نمیاد به اونیکی میگه ببخشید که صابخونه نشسته تو چایی میدی

شوهرم برگشته گفته منظورت چیه گفته باتو نیستم

شوهرم هم منتظر میمونه تا مهمون بره بعد میاد به این میگه که من حرمت مهمون نگه داشتم چیزی نگفتم وگرنه ماتورو دامادسرخونه نگه نداشتیم غلکی  که بایدنوکریمون بکنی اگه فک میکنی پشتت به مادرزنت وخانمت گرمه سخت دراشتباهی بیرون کردنت برامن مثل پرت کردن دمپاییه

بعد اون برمیگرده میگه من خونه تو نیستم که اینو بگی 

شوهرم گفته اتفاقا چون خونه منه تا حالا حرمت مهمون بودنت نگه داشتم نزدمت

بعد پدرشوهرم شوهرم میکشه بیرون مبگش برو خونت

بعد بااینکه هرشب پدرشوهره خونمون بوده امشب نیومد دنبال شوهرم 

ومن به شوهرم گفتم من نمیتونم درک کنم این مسالتون چون نبودم به نظرم با ی اقا یا دوستی همدردی کن اونم رفت پیش دوستش

بنظرت کارمن اشتباه ؟

شوهرم حق داره ناراحت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حق داشته

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

داماد اشتباه اول رو کرده، همسر شما هم دنباله روی اشتباه اوشون بوده.

حساس نشید، پیش میاد این بحث‌ها. کشش ندید فقط.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را

نمیدونم حس میکنم علکی دعوادرست کرده

نه.. اون داماد بیخود حرف زده. راستس داماد سرخونه س؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میگه میخام بگیرم بزنمشمیگه من ناراحتم بیشتر ازدست بابا وبرادرم

بکو نمبخواد همین امشب کاملا شستیش و پهنش کردی.. کافیه. بگیری بزنی اون میشه بره بی گناه 

بدم میاد از داماد پررو

میدونی چیه این دادماده ی ازدواج سابق داشته ودوتا بچه بعد میاد نقشه کشی ساختمون خونه پدرشوهرم میکنه بعد به بهونه دوستی با برادرشوهرم که اون زمان بچه بود هی میره ومیاد خونه وباخواهرشوهرم باهم میریزن وزنشو طلاق میده واینو میگیره براهمین شوهرم ازش بدش میاد میگه ماروخر فرض کرده نفهمیدیم

شاید منظور دامادد ب برادرشوهرت بوده ک جوونه و کوچیکتر 

من ب نظرم اپمد شوهرت دنبال فرصت بوده زهرش و بریزه ازینکه پدر و برادرش حمایت نکردن سوزش داره 

چون اگه حق با شوهرت بود حداقل ی کوچولو ک طرفش و میگرفتن مخصوصا ک میگی هر شب میان هونتون 

میگه میخام بگیرم بزنمشمیگه من ناراحتم بیشتر ازدست بابا وبرادرم

کار عاقلانه‌ای کردن. اگر بابا و برادرش دخالت می‌کردن که الان جنگ جهانی بود توی خونشون.

اونا همونقدر که به برادرشون علاقه دارند به خواهرشون هم علاقه دارند و دلشون نمی‌خواد که زندگی خواهرشون هم لطمه ببینه.

شما هم سعی کنید با روشی که روی ایشون جواب میده، آرومش کنید.

خمر دنیا با خمار و گل به خار آمیختست ... نوش می‌خواهی هلا! گر پای داری نیش را