2777
2789
عنوان

دخترا حالم بده دارم خفه میشممممم

650 بازدید | 49 پست

یه حس بدی دارم 

انگار یکی گلومو گرفته داره فشار میده

قلبم حس سنگینی داره انگار چند تن سنگ دارم با خودم حمل میکنم از درون دارم میسوزمم انگار گوشام سوت میکشن

دلم گرفته اصلا خیلی بطور عجیب و یهویی دلشوره دارم حس میکنم قراره خبر بد بشنوم

شایدم سالگرد اتفاقای شوم زندگیمه واسه همین اینطوری شدم؟؟

پارسال درست توهمین روزا بدبخت ترین ادم دنیا بودم زار می زدم

چکار کنم خوب شم🥲🥲🥲🥲🥲

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم گلاب بو کن

هیچی نمیشه 

انشالله اتفاقای خوبی بیفته از ته دل بخندی💕

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

بشین یجا ی اهنگ اروم بزار اب بخور چشماتو ببند به چیزای خوب فکر کن

مرسی🥲🥲اصلا دلم میخواد گریه کنم اروم شم ولی گریه هم نمیاد

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

سالگرد تروما،،،، باید صبر کنی تا بگذره، چقد بد بوده ک بدنتم یادشه :)

دقیقاااا  خیلی عجییه انگار بطور ناخوادگاه بدن میفهمه

خیلی بد بود خیلی😓

یکم گلاب بو کنهیچی نمیشه انشالله اتفاقای خوبی بیفته از ته دل بخندی💕

مرسی مهربون🥲❤️

چی شده بود پارسال؟الان شکرخدا گذشته

نمیخوام حتی راجبش بنویسم ولی یه اتفاقی که مرگ از اون راحت تر بود برام😓

بهش به چشم یه کابوسی نگاه کن که تو ازش بیدار شدی یه حادثه ی بدی بودهولی دیگه نیست هیچ وقتم قرار نیس ...

همش ترس اینو دارم نکنه باز باهاش مواجه بشم؟

چرا؟تموم شده مگه وقتی خواب بد می بینی از دوباره خوابیدن می ترسی؟پس از اینم نترس

ممنون عزیزم❤️❤️❤️