2777
2789
عنوان

دخترا حالم بده دارم خفه میشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست

کسی نزدیکت هست الان گلم؟ یه آدم امن

برو پیشش بغلش کن

باهاش حرف بزن از حست بگو

برا خودت مرور کن که چطور محکم وایسادی در برابرشون و گذر کردی

یادت بیار که چطور حالت رو خوب کردی

یه فیلم ببین که غمگین نباشه

به آینده و کارایی که قراره بکنی فکر کن

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

کسی نزدیکت هست الان گلم؟ یه آدم امنبرو پیشش بغلش کنباهاش حرف بزن از حست بگوبرا خودت مرور کن که چطور ...

همسرم سر کاره و این مشکلی که الان دارم  به حدی بد بود که حتی به اونم نگفتم و فقط ریختم تو خودم یعنی منی که همه چیو به اون میگفتم اینو جرعت نکردم بگم

فقط پدر مادرم خبر داشتن اونم نه تا عمق ماجرا

حتی دوستی که بتونم بدون چیزی بغلش کنم و فقط گریه کنم نیست...

الان اومدم نشستم تو حیاط زل زدم به اسمون بغضم ترکید کلی گریه کردم اروم شدم.

فقط نمیدونم چرا ادمای که منو به اینروز انداختن تاوان پس ندادن؟چرا خوش خوشونشونه؟

مرسی بابت دلداریت عزیزم❤️🫀

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای توام حس منو داری :)

خیلی حس بدیه درکت میکنم عزیزم

ولی اینو میدونم که اینم میگذره عین تموم اون شبایی که فکر میکردیم دووم نمیاریم ولی صبح شدن اون شبا.. درسته رد زخما رو تنمون موند ولی حداقل تونستیم کنار بیایم بلند شیم

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

همسرم سر کاره و این مشکلی که الان دارم به حدی بد بود که حتی به اونم نگفتم و فقط ریختم تو خودم یعنی ...

ممیگذره و قوی تر میشی و کم کم فراموشش میکنی

اشکال نداره گریه کن

یه چیزی بگم؟ خدا خیلی صبوره 

مثل آدما نیست

زود تاوان کارارو نمیده 

میچرخونه میچرخونه میچرخونه و یخ روزی از یه جایی که خودشون هم باورشان نمیشه به بدترین شکل تاوان پس میدن

ممکنه اون موقع تو اصلا این قضیه یادت رفته باشه

ولی خدا یادش نمیره

خیلی دیدم اینو..

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

ممیگذره و قوی تر میشی و کم کم فراموشش میکنیاشکال نداره گریه کنیه چیزی بگم؟ خدا خیلی صبوره مثل آدما ن ...

چقد قشنگ بود حرفات الهی همیشه حال دلت خوب باشه😘😘❤️

همسرم سر کاره و این مشکلی که الان دارم به حدی بد بود که حتی به اونم نگفتم و فقط ریختم تو خودم یعنی ...

خدایی نکرده تجاوز که نبوده؟

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بسپارشون به خدا ، دیر و زود داره اما بالاخره تقاص پس میدن عزیزم ، الان به نیت آرامش دلت صلوات میفرس ...

خیلی ممنون عزیزم

سپردم به خدا ولی نبخشیدم..