2777
2789
عنوان

مامانایی که با بچه هاتون ترکی صحبت کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 31 پست
😐😐😐 دختر خاله ام اصلا فارسی بلد نبود مشکلی نداشت سنجش مدرسه هم رفت یکم براش سخت بود فقط به خاطر ه ...

نه از الان سعی کن فارسی رو هم کناره ترکی یادش بدی

الان مغزش فعال تره برای یادگیری

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی بپرسیمن روز سنجش پسرم رفته بودممردِ اومده بود بچش ترکی فقط حرف میزدمتصدی اونجا گفت ما فارسی م ...

والا منم بردم همچین چیزی نگفتن

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

این همه کارتون خارجی نشون میده پویا ما کلی شبکه کودک داریم ولی دخترم کارتونهای پویارو بیشتر دوست داره حالا لازم نیست صبح تا شب همه برنامه های مناسبتی رو بیینه همون دوسه تا کارتون هم ببینه براش خوبه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

والا منم بردم همچین چیزی نگفتن

ترکی حرف میزد بچتون؟

نمیدونم چیزی که شنیدمو گفتم

چون تدریس هم به فارسی هست،به مشکل میخورن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دقیقا سوالم اینه که چجوری یادش بدم کارتونی چیزی که جذاب باشه پیدا نمی کنم واسه این سن

نیاز نیست تلاش آنچنانی کنی

از فردا توی خونه فقط فارسی حرف بزنید

همونجور که ترکی رو یاد گرفته،فارسی هم یاد میگیره

جدی؟ شاید چون من ماه محرم شروع کردم بذارم اینجوری بوده جوش

اره صبح ها کلی کارتون نشون میده دخترم خانم دکتر کوچک رو خیلی دوست داشت میتونی تو اپارت هم سرچ کنی کارتون فارسی برای زیر سه سال 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ترکی حرف میزد بچتون؟نمیدونم چیزی که شنیدمو گفتمچون تدریس هم به فارسی هست،به مشکل میخورن

بله میفهمم حرفتونو ولی اینکه روان صحبت کنه نه فکر نکنم

سنجش هم بر اساس سن و ماه و روز تولد،سهر یا روستایی که به دنیا اومده،مهد رفته یا نرفته و خیلی چیزای دیگه بستگی داره.یعنی همرو با یه معیار نمیسنجن عزیزم

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
بله میفهمم حرفتونو ولی اینکه روان صحبت کنه نه فکر نکنمسنجش هم بر اساس سن و ماه و روز تولد،سهر یا روس ...

اخه استارتر میگه بچش اصلا فارسی بلد نیست گلم

بحث سره اینه وگرنه گفته شما کاملا درسته

اره صبح ها کلی کارتون نشون میده دخترم خانم دکتر کوچک رو خیلی دوست داشت میتونی تو اپارت هم سرچ کنی کا ...

سارا و اردک

ببعی

سارا و اردکببعی

آره هرچی فکر کردم اسما یادم نیومد به دخترمم میگم اونم میگه یادم نیست😂