بچه هاتون فارسی مشکل دارن؟ من پسرم دو سالشه ترکی کامل صحبت می کنه کارتونای انگلیسی مثل کوکوملون پوکویو اوگی اوگی هم می بینه قشنگ کلماتشو تکرار می کنه و بعضی میوه ها و رنگارم به انگلیسی می گه ولی نگران مدرسه ام که فارسی مشکل نداشته باشه کانالای یاهست که کارتوناش اصلا خوب نیس چند بارم پویا گذاشتم براش انقدر کارتوناش مذهبی و خسته کننده اس حوصله اش سر رفت نگاه نکرد به نظرتون چجوری فارسی باهاش کار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این همه کارتون خارجی نشون میده پویا ما کلی شبکه کودک داریم ولی دخترم کارتونهای پویارو بیشتر دوست داره حالا لازم نیست صبح تا شب همه برنامه های مناسبتی رو بیینه همون دوسه تا کارتون هم ببینه براش خوبه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز