2777
2789

تاپیک قبلیمو بخونید سر اون قهریم. همیشه سر هرچیزی پیش قدم میشه میاد منت کشی ولی این سری با اینکه حرف خیلی بدی زد نمیاد منت کشی. اینجوری بخاد ادامه بده نیاد منت کشی میخام برم خونه مامانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اول بهش فحش دادی

تازه عبارت «آشغال عوضی» خیییییلی بدتر از چیزیه که اون گفته 

بنظرم اونی که باید اول معذرت‌ خواهی کنه خودتی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دقیقا سه روزه که قهریم خیلی خودشو گرفته بالا

نرو بهتره بعد عادت میشه 

مرد های این دوره زمونه منتظرن زنشون بره دنبال خاک بر سری برن 

مرد هم مرد قدیم لااقل دنبال زنشون میرفتن 

بشین سر زندگیت تا خودش بیاد آشتی 

نرو بهتره بعد عادت میشه مرد های این دوره زمونه منتظرن زنشون بره دنبال خاک بر سری برن مرد هم مرد قدیم ...

اخه همیشه خودش میومد جلو الان خیلی عجیب شده. بعدشم غلط کرده کوچیکترین خطایی بکنه حتما جدا میشم من همه چی تمومم

همیشه فرداش میومد آشتی ولی این سری نه من حرف میزنم نه اون هر دو قهریم کسی هم جلو نمیاد. حتی فکر کنم ...

تقصیر خودت بوده حرف بد زدی چرا بهش گفتی اشغال 

حالا اون گفته ایکبیری ناراحت شدی حرف تو زشت تر بوده 

فکر کنم سن تو کم هست