2777
2789
عنوان

سه روزه با شوهرم قهریم نمیاد آشتی کنه خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 22 پست
اگه میدونید کوچک نمیشی برو آشتی و گزنه صبر کن تا خودش بیاد

یکبار رفتم منت کشی همیشه توی دعوا میگه منکه رفته بودم خودت آمدی منتمو کشیدی دیگه از همون موقع نمیرم منت کشی تازه قهر می‌کنه می‌ره خونه باباش 

می‌دونی چند روز پیش یکی گفت یه ذکر برات میفرستم بحون شوهرت مطیع میشه بقران چپه شد از همون شب که ذکر گفتم قهریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه همیشه خودش میومد جلو الان خیلی عجیب شده. بعدشم غلط کرده کوچیکترین خطایی بکنه حتما جدا میشم من هم ...

صبرش تموم شده از دستت ، تو تاپیک قبلی هم همه بهت گفتن اشتباه از خودت بوده که احترام زندگیت رو نگه نداشتی و فحش دادی ، توی دعوا هم حلوا خیرات نمیکنن . 

از روی تجربه بهت میگم شما زیبا ترین آدم روی زمین هم باشی اگه اخلاق نداشته باشی قطعا بعد یه مدت از چشم همسرت میفتی ، حالا خود دانی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
یکبار رفتم منت کشی همیشه توی دعوا میگه منکه رفته بودم خودت آمدی منتمو کشیدی دیگه از همون موقع نمیرم ...

فقط بهش پیام بده یاد قدیما بخیر. زن می‌رفت خونه باباش 

مرد نیومد منت کشی دنیا برعکس شده