2777
2789
عنوان

میخام لاغر کنم یه سوال دارم

178 بازدید | 23 پست

بچه ها 

من اومدم حساب کردم طبق وزن و قد و سنم روزانه بدنم به چند کیلو کالری نیاز داره و عددی که بدست اومد از فرمول تقریبا۱۵۰۰کیلو کالری شد یعنی با این ۱۵۰۰ وزن ثابت میمونه اگه بیشتر بخورم بیشتر میشم کمتر ازاین مقدار بخورم به کاهش وزن میرسم اما اومدم یه برنامه کالری شمار نصب کردم اون برحسب سن و وزن و قد گفته که روزانه به ۱۸۰۰کیلو کالری نیاز داره بدنم 

حالا من بخام هفته ای نیم کیلوگرم کم بشم باید ۵۰۰کالری از مقدار مورد نیاز بدنم کمتر بخورم ولی نمیدونم رو حساب ۱۵۰۰ عمل کنم یا ۱۸۰۰؟😑

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

وا ندارع ک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

اگر برنامه مانکن رو نصب کردی کالری رو درست میده

کرفس نصب کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفتاد و پنج کیلویی؟

نه ۶۱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میخوای لاغر شب قرص اسپیرولینا ایرانی شو بگیر قیمتشم خوبه من دارم میخورم

نه دوست دارم طبیعی و با کم خوری لاغرکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند خریدی چقدر کم کردی

تقریبا ۵۰۰ولی خیلی خوبه کلی ویتامین توش هست باعث روشنی پوست میشه اشتها رو کم می‌کنه و باعث میشه روده هات خوب کار کنه من هیچ جوره لاغر نمی‌شدم دکتر اینو نوشت تو دو هفته سه کیلو کم کردم عوارضم ک کلا نداره

تقریبا ۵۰۰ولی خیلی خوبه کلی ویتامین توش هست باعث روشنی پوست میشه اشتها رو کم می‌کنه و باعث میشه روده ...

منم باشگاهم میرم لاغر نمیشم 

مربی میگه بدنت عضله هستش ولی دکتر رژیمم گفت چربیت زیاده باید لاغر بشی

بدنم سفت میشه سایزم کم میشه اما وزن کم نمیکنم