2777
2789

آذر ماه عروسی گرفتن چند ماه کنار خانواده پسره بودن تیر ماه اسباب کشی کردن جدا شدن سر ی ماه نشده دعواشون شده دختره گذاشته رفته همه پول و طلا هم برداشته برده پسره میتونه طلاهارو پس بگیره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اگه طلاها فروخته نشده باشه یا مثلا عوض نشده باشه. مثل اینکه انگشتر طلا رو تبدیل کرده به یه دستبند یا یه چیز دیگه. فقط عین همون طلایی که داده رو میتونه پس بگیره. اگه فروخته شده نمیتونه پولش رو بگیره 

شما همونی هستی که دیشب تاپیک گذاشتی زن داداشت طلاها رو برده عوضم کرده

احتمالا آره... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
آره همونه

اون تاپیک که تو پربازدیداست. یعنی هنوز به جواب نرسیده؟! 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

نه گلم نه. باید اصل طلا موجود باشه مثلا تو کیف یا دست خانوم باشه در دادگاه حاضر باشه تا ازش بگیرن یا اعتراف کنه که پیش منه و برای من خریدن و دادگاه بدهکارش کنه و مجبورش کنه که پس بیاره چون هبه بوده  در غیر این دو حالت، چه کشکی چه پشمی؟ یه مشت فاکتور دارید که طلاش موجود نیست. دادگاه چیو از کی بگیره به شما تحویل بده اخه