سبزیشو بیشتر تفت بده نه اینکه سیاه بشه
روغن قلم رو بریز
نمکش رو حتما بچش
ادویه قرمه سبزی بریز
لیمو عمانی هاتو یک ربع تو اب داغ بخیسون
یه ربع اخر بنداز تو خورشت
لوبیاهاتو جدا بپز بعد قاطی کن
پیازت رو ریز ریز نگینی کن و زیاد باشه خوب سرخ کن ,
گوشتت رو هم قشنگ با همون پیازه سرخ کن البته وقتی پیازات طلایی شد گوشتت رو اضافه کن و سرخ کن زرد چوبه هم بزن
تمام اینا راز قرمه سبزی های خاصه من بود
اها نصف استکانم پنج دیقه قبل خاموش کردن ابلیمو بریز محشر میشه هم روغن میاد رو خورش هم طعمش عالی میشه
پنج تومن وشد .....