2777
2789

سلام دوستان میشه کمک کنید بگید چطور یه قرمه سبزی عالی بار یزارم خودم زود میزارم با زیر کم و اگه باشه قلم هم میندازم اما مزه اش اونی نمیشه ک میخوام لطفا راهنمایی کنیددددد

خدایا دوستت دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه قورمه سبزی باید سبزیشو خیلییییی سرخ کنی تا خوشمزه بشه.دیگه این که زمان پختشم زیاد باشه تا جا بیفته و به قول معروف آب و دونش سوا نباشه.راستی لوبیاشم چیتی باشه بهتره

من همیشه قرمه سبزیام عالی میشد اما دیشب سبزیم جدید بود حاصری خریده بودم خیلیم سرخ کرده بودم اما همش ساقه بود قرمه سبزیم مثه همیشه نشد. درصورتی که همون کاراییو کردم که قبلنم میکردمو خوشمزه میشد بستگی به سبزی داره

متاسفانه قورمه سبزی باید سبزیشو خیلییییی سرخ کنی تا خوشمزه بشه.دیگه این که زمان پختشم زیاد باشه تا ج ...

عب نداره سبزیم تازه نباشه؟ همیشه چیتی میریزم 

میشه ادویه اش هم بهم بگید خودم فلفل سیاه و کمی زیره میریزم ولی خوب نمیشه

خدایا دوستت دارم...

سبزی باید مقدارش مناسب باشه خوب سرخ کن گوشت گوسفتد با پیاز زیاد...یه قاشق شنبلیله خشک سرخ کن همراه سبزیت...روغن فراوان..حرارت کم ومدت پخت زیاد ..آبش اندازه باشه لوبیا چیتی لعاب بهتری میده....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
🌺☘🌺☘🌺☘ ✳️ امروز تولد خانم خونه س و آقای همسر طبق معمول یادش رفته ! نه یادشم نرفته ... هدیه ن ...

ببخشید اشتباه فرستادم.مال به تاپیک دیگه است

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

سبزیشو بیشتر تفت بده نه اینکه سیاه بشه 

روغن قلم رو بریز

نمکش رو حتما بچش

ادویه قرمه سبزی بریز

لیمو عمانی هاتو یک ربع تو اب داغ بخیسون

یه ربع اخر بنداز تو خورشت

لوبیاهاتو جدا بپز بعد قاطی کن

پیازت رو ریز ریز نگینی کن و زیاد باشه خوب سرخ کن ,

گوشتت رو هم قشنگ با همون پیازه سرخ کن البته وقتی پیازات طلایی شد گوشتت رو اضافه کن و سرخ کن زرد چوبه هم بزن 

تمام اینا راز قرمه سبزی های خاصه من بود 

اها نصف استکانم پنج دیقه قبل خاموش کردن ابلیمو بریز  محشر میشه هم روغن میاد رو خورش هم طعمش عالی میشه

پنج تومن وشد .....

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا