2777
2789
عنوان

چه جوری قرمه سبزی بزارم که مزه اش عالی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 37 پست
سبزیشو بیشتر تفت بده نه اینکه سیاه بشه  روغن قلم رو بریز نمکش رو حتما بچش ادویه قرمه سبزی بر ...

الهی مرسی عزیزم خیلی خوبی فقط هم لیمو عمانی هم ابلیمو خیلی ترش نمیشه؟

خدایا دوستت دارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیک  خبلی قشنگ و خوب بود

تاپیک سیاست زنونه عزیزم

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
الهی مرسی عزیزم خیلی خوبی فقط هم لیمو عمانی هم ابلیمو خیلی ترش نمیشه؟

خب میتونی غوره بریزی ,بسته ب سلیقته میتونی تند تند بچشی که خیلی ترش نشه کم کم اضافه کن ولی من عااااشقشششم 

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
سبزیشو مامانم خودش پاک کرده و فیریز کرده از همون بریزم یا تازه بخرم؟

قششششنگ سرخکردست. یا همه چیش مطمئنی به اندازه هست 🤔 اگر مطمئنی اول پیازت که طلایی شد گوشتو بریز توش زدچوبه و فلفل سیاه بزن زیرشو کم کن بعد گوشت که سرخ شد خونه گوشت تموم شد سبزیتو با زیره کم با گوشت تفت بده یکمی بازم روغن بریز توش بعد لوبیاتو بریز ابه جوش هم که از قبل اماده کردیو بریز توش با زیره کم بزار قل بزنه. یه ساعته اخره پختم که مطمین شدی گوششت اخرایه پختشه نمکو لیمو بنداز توش. یکمم ابلیمو بریز . قرمه سبزیرم همیشه از ساعت ۱نیم ۲بار کن تا موقعه شام