2777
2789

براش پیام فرستادم جواب داد هر طور راحتی.یه مدتی هست سر هر چیزی راحت توهین راحت افترا راحت بی حرمتی راحت فحش بعد میگه عصبانی بودم مریض بودم بعدش انگار هیچ اتفاقی نیفتاده و دوباره میریم خونه اول .باهاش صحبت کرده بودم که از این اخلاقش اذیت میسم خیلیی نابودم میکنه میکشنه منو دیشب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ازم متنفره انگار ازم کینه داره سر کوچکترین فرصت حجم بزرگی از کلمات سنگین بارم میکنه و بهم بر چسب میزنه و من یخ میزنم و میشکنم هر دفعه به یه علتی گذشته بچه هام مهمون یا حفظ ابرو ولی دیگه هی داره تکرار میشه تند و تند تر

انگار ازم متنفره انگار ازم کینه داره سر کوچکترین فرصت حجم بزرگی از کلمات سنگین بارم میکنه و بهم بر چ ...

بهت حق میدم عزیزم 

خانواده ی همراهی داری یه مدت بترسونیش راضی بشه برای اصلاح خودش و اومدن به مشاوره

بهت حق میدم عزیزم خانواده ی همراهی داری یه مدت بترسونیش راضی بشه برای اصلاح خودش و اومدن به مشاوره

نه خانوادم از لحاظ مسافت یه کوچه فاصله دارن و دنیاهامون خیلی فاصله داره همیشه ویترین زندگیمو دیدن

نه خانوادم از لحاظ مسافت یه کوچه فاصله دارن و دنیاهامون خیلی فاصله داره همیشه ویترین زندگیمو دیدن

عزیزدلم با هرجملت قلبم فشرده میشه

این دو روزی که گفتی از هم جدا باشید شاید خوب باشه 

فقط به هیچ عنوان پشیمون نشو از این تصمیمت

عزیزدلم با هرجملت قلبم فشرده میشهاین دو روزی که گفتی از هم جدا باشید شاید خوب باشه فقط به هیچ عنوان ...

برای همین به قوت قلب نیاز دارم تنهام قلبم شکسته از صبح بغض دارم بچه هام پیشش هستن گفتم اگه خواستن عصر بیان خونه